Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ASEV THM Korosu’ndan türkü gecesi

ASEV THM Korosu’ndan türkü gecesi

Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Türk Halk Müziği (THM) Korosu 2022 yılını türkülerle uğurladı.

  • Ege Postası
  • 30.12.2022 - 12:04

THM korosunda eğitimlerini sürdüren solistler, atölye çalışmaları kapsamında düzenlenen ‘Solistler Geçidi’ konseri ile dinleyenlere türkü ziyafeti sundu. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen konserde türküseverlerin karşısına çıkan koristler; Aysel Özcan, Remziye Şimşek, Şenay Toydemir, Zehra Yurttagül, Zuhal Karakaş, Bahattin Korkmazer, Ümit Kanıtemiz, Şakir Bozak ve Hasan Düzenli solo performansları ile salonu dolduran dinleyicilere türkü şöleni yaşattı.  

Performanslarıyla dileyenleri kendilerine hayran bırakan solistlere konser boyunca Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve türküseverler birlikte eşlik etti. Sahnede toplam 18 eser seslendiren solistler konser sonunda ayakta alkışlandı.

2022 yılını türkülerle uğurlarken yeni yılı yine hep birlikte türkülerle karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Solistlerimize, saz sanatçılarımıza, koromuz için büyük emekler harcayan Ali Hikmet hocamıza ve tüm konserlerde salonları dolduran türküseverlere çok teşekkür ediyorum. Halkımıza türküler gibi ömürlük, türküler gibi saf, türküler gibi temiz ve türküler gibi sevgi dolu bir yıl diliyorum” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.