Dolar 32,5706
%0.09
Euro 35,0212
%0.55
Altın 2.428,750
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yetkililere ulaşamayınca isyan etti: Gavur İzmirliyim diye mi bu ceza?

Yetkililere ulaşamayınca isyan etti: Gavur İzmirliyim diye mi bu ceza?

İzmirli Bedriye T. dün başına gelen talihsiz olayı gözyaşları içinde anlattı. Eski eşine ait aracın çekilmesi sonucu mağdur edildiğini ileri süren Bedriye T., yetkililere sitem ederek, ‘’ İzmirli olduğum için mi bu ceza? Beni 1 yaşında torunum ile saatlerce beklettiler. Hakkımı helal etmiyorum’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2022 - 12:21

EGEPOSTASI- Olay dün 15.30 sıralarında İzmir’in Balçova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, E.K.E, markete bebeği için mama almaya gittiği sırada yanlış yere park ettiği gerekçesiyle aracı, Trafik otoparkına çekildi.  E.K.E. çekilen yere giderek, çekici ve otopark ücretini ödemesine rağmen araç babası M.E. adına kayıtlı olduğu için çıkarmasına izin verilmedi. 

Aracın üzerine kayıtlı olduğu M.E.’nin ise, 4 Aralık günü geçirdiği bir trafik kazası sebebiyle hastanede tedavi sürüyor. Bundan dolayı aracı çıkartamayacak durumda olduğu için araç oğlu  E.K.E.’ye verilmedi. Diğer illerde aracın birinci derece yakın akrabalara verildiğini iddia eden E.K.E., İzmir’de neden bu uygulamanın hayata geçirilmediğini sordu. 

Anne Bedriye T. olayı şu şekilde aktardı;  

 ‘’Oğlum,1 yaşındaki bebeğine mama almak için market önünde aracını park ediyor ve aracı yanlış park sebebiyle çekiyorlar. Eski eşim çok kötü bir trafik kazası geçirdi. Ben eski eşimin yanından ayrılamıyorum. Oğlum aracın çekildiği yere gidiyor, çekici ve otopark ücretini ödemesine rağmen aracı çıkartmıyorlar. Araç kaza geçiren babasının üzerinde olduğu için aracı vermiyorlar. 

Yetkili kim varsa kapısını çaldım. Emniyete ve Valiliğe gitmeme rağmen kimse bize yardımcı olmadı. Trafik Müdürlüğü’nden bana gelen bilgi de ise, yetkili biri izni ile alınabileceği söylendi. İzmir’de Validen daha yetkili kim olabilir? Bir kentte en büyük amir Validir’’ dedi.

İzmir’in bu tür uygulamalarla cezalandırıldığını ileri süren Bedriye T., ‘’Siyasi tercihlerimiz sebebiyle bizi cezalandırıyorlar. Ben yedi göbek İzmirli bir anne olarak hakkımı helal etmiyorum. Beni 1 yaşındaki torunum ile saatlerce beklettiler. Bizim günahımız Gavur İzmirli olmak mı? ‘’ dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.