Dolar 32,5219
%0.23
Euro 34,8776
%0.45
Altın 2.486,180
%0.97
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatandaşlar yasağa uydu İzmir sokakları boş kaldı

Vatandaşlar yasağa uydu İzmir sokakları boş kaldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'de sessizlik hakim oldu.

  • Ege Postası
  • 04.04.2021 - 15:07

İzmir'de vatandaşların normalde yoğun bulunduğu meydan, cadde ve yollar, kısıtlama dolayısıyla boş kaldı.

Polisler, ise birçok noktada uygulama yaptı.

Vatandaşların büyük ölçüde uyduğu kısıtlama nedeniyle Konak Meydanı ve Tarihi Saat Kulesi çevresi ile Mustafa Sahil Bulvarı gibi kentin en işlek yerleri, sessizliğe büründü.

Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak'ta da Kovid-19 ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sakinlik yaşanıyor.

Dışarıda olan vatandaşların büyük çoğunluğunun maske taktığı görüldü.

Trafik ekiplerince şehir içi toplu taşıma araçları denetlenirken, açık olan kafe ve restoranlarda da denetimler yapıldı. (AA)

Çeşme'de polisten yoğun korona denetimi

Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Covid-19 önlemleri kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlama kapsamında yoğun denetim gerçekleştirdi.

Covid-19 salgınının dünyada ve ülke genelinde artış göstermesi nedeniyle Çeşme'de de pandemi denetimleri yoğunlaştırıldı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3-4 Nisan (Cumartesi ve Pazar) tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, ana kavşaklarda, parklarda ve sahil kenarlarında yoğun denetim yaptı.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü'nün 22 ekip ve yaklaşık 150 personelle gerçekleştirdiği yoğun denetimlerde; 867 kişinin HES ve GBT sorgusu ile 617 aracın kontrolü yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde; 44 vatandaşa sokağa çıkma kısıtlamasına uymaması ve 3 vatandaşa da maske takmaması nedeniyle tutanak tanzim edildi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı yol uygulamalarında da 35 araca 27 bin lira para cezası kesilirken, arama kaydı olan 2 kişi de yakalandı.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yaptığı yoğun denetimlerde, izolasyon tedbirlerine uymadığı tespit edilen 3 vatandaş hakkında da idari işlem başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.