Dolar 32,5801
%0.21
Euro 34,7690
%0.3
Altın 2.421,730
%-0.46
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Valilik İzmir'in halk kütüphanesi için harekete geçti

Valilik İzmir'in halk kütüphanesi için harekete geçti

4 yıl önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve akıbeti meçhul olan Atatürk İl Halk Kütüphanesi’yle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Vali Yavuz Selim Köşger, kütüphanenin en kısa sürede yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini ve aynı yere yeni bir kütüphane inşa edileceğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 02.11.2021 - 18:09

EGEPOSTASI - İzmir’de 2018 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan, ancak yerine yenisi inşa edileceği duyurulmasına rağmen tek bir çivi bile çakılmayan Atatürk İl Halk Kütüphanesi’nin akıbeti kamuoyunda da geniş yankı uyandırmıştı.

Basında çıkan haberlerin üzerine İzmir Valiliği harekete geçti. Vali Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından kütüphaneyle ilgili tüm süreçlerin tamamlandığını ve en kısa sürede yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Köşger’in ifadeleri şu şekilde:

“Atatürk İl Halk Kütüphanesi ile ilgili tüm süreçler tamamlanmıştır. Valiliğimiz YİKOB Başkanlığınca en kısa sürede yapım ihalesi gerçekleştirilecektir. Aynı yere daha güzel, günün ihtiyaçlarına cevap verecek bir kütüphane en kısa sürede inşa edilecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.