Dolar 32,5555
%0.05
Euro 34,9404
%0.32
Altın 2.425,520
%0.1
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger konteyner kentteki depremzedelerle bayramlaştı

Vali Köşger konteyner kentteki depremzedelerle bayramlaştı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı dolasıyla 30 Ekim'de meydana gelen depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.05.2021 - 14:46

Köşger, Haydar Aliyev Caddesi'nde bulunan geçici barınma merkezinde ilk olarak çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara bayram harçlığı veren Köşger, depremzedelerle sohbet etti, ailelere hediyeler verdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Köşger, depremzedelerle bayramlaştıklarını aynı zamanda onların sorunlarını da dinlediklerini ifade etti.

Vatandaşların genel anlamda hizmetlerden memnun olduğunu aktaran Köşger, "Devletimiz bütün imkanları seferber etti. Bütün vatandaşlarımızın afet sonrasında hayatlarını en kısa sürede daha iyi hale getirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Burada 298 ailemiz var. Onların hayat standartlarını yükseltebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Rezerv alanlarındaki çalışmaların da sürdüğünü ifade eden Köşger, "Proje alanındaki bazı binalar ağustos ayına yetiştirilmeye çalışılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da gelip daireleri teslim edeceklerini ifade etmişti." diye konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.