Dolar 32,5168
%-0.09
Euro 34,8211
%-0.13
Altın 2.429,770
%-0.01
Bist-100 9.714,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger ilk açıklamayı sosyal medyadan yaptı

Vali Köşger ilk açıklamayı sosyal medyadan yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı Covid-19 risk değerlendirme haritasına göre, İzmir yüksek riskli (turuncu), kategoride yer aldı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, ilk açıklamayı sosyal medyadan yaptı. Öte yandan MİT ve Sağlık Bakanlığı hariç, kamuda 60 yaş üzerinde çalışanlar ile Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kronik rahatsızlığı olanların idari izinli sayılacağı açıklandı.

  • Ege Postası
  • 01.03.2021 - 22:55

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından "kontrollü normalleşme" adı verilen döneme ilişkin alınan kararları açıkladı. İller çeşitli kriterlere göre sınıflandırıldı. 81 vilayet düşük riskli mavi, orta riskli sarı, yüksek risk turuncu ve çok yüksek riskli kırmızı olarak illere ayrıldı. İzmir günlük vaka sayısı ele alındığında yüksek riskli iller arasında yer aldı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, ilk açıklamayı sosyal medyadan yaptı.

Köşger, "Değerli İzmirliler İzmir yüksek riskli iller arasında yer almakta olup genel uygulamalar aşağıdaki tabloda yer aldığı gibidir. İlimize özgü uygulamalar ve değişiklikler ilerleyen saatlerde açıklanacaktır." dedi.

İzmir’de eğitimle ilgili uygulama...

Kamuda esnek çalışmaya dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi...

Sağlık Bakanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç, kamuda 60 yaş üzerinde çalışanlar ile Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kronik rahatsızlığı olanların idari izinli sayılacağı açıklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.