Dolar 32,5550
%0.03
Euro 34,8451
%-0.06
Altın 2.434,670
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger: Bundan sonra herkes aranacak

Vali Köşger: Bundan sonra herkes aranacak

İzmir'de, ertelenen Göztepe-Altay derbisine çıkan olayların yankısı sürüyor. Konuk Altay taraftarlarının olduğu tribünden Göztepe tribününe işaret fişeği fırlatılmış ve bir Göztepe ağır yaralanmıştı. Olaylı derbide işaret fişeklerini stada ambulans şoförlerinin soktuğu tespit edilmişti. Bu gelişme üzerine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, açıklamalarda bulundu. Vali Köşger, "Bundan sonra statta kim varsa görevli doktor, paramedik, ambulans şoförü ve diğer görevliler herkes aranacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 30.11.2022 - 12:53

Sis bombası, havai fişek, maytap ve işaret fişeklerini ambulans firması çalışanı Anıl G. ile Hakan K. isimli 2 kişinin stada soktuğu anların güvenlik kamerası tarafından görüntülenmesi sonrası büyük bir kaos yaratan aranma konusuna Vali Yavuz Selim Köşger son noktayı koydu.

Köşger "Hayat kurtaran, can veren bir ambulans aracından kimsenin beklemediği bir olayla karşılaştık. Bundan sonra statta kim varsa görevli doktor, paramedik, ambulans şoförü ve diğer görevliler herkes aranacak" dedi.

Öte yandan Köşger kentteki özel ambulans şirketleri ve çalışanlarının mercek altına alındığını belirterek "Bütün ambulans şirketleri bu çerçevede denetlenecek ve gözden geçirilecek. Ambulans şirketlerinde çalışan personelin bundan sonra güvenlik soruşturması ve gerekli incelemeler yapıldıktan sonra istihdamları sağlanacak. Bu noktada titiz davranılacak." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.