Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Kızılay’ı Urla Şubesi’nden annelere ziyaret

Türk Kızılay’ı Urla Şubesi’nden annelere ziyaret

Türk Kızılay’ı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Çağatay Saltık, psikolog Zuhal Koçkar ve Mikrop Hikmet lakabıyla tanınan sanatçı Hikmet Durmuş anneler gününde şehit annelerinin engelli annelerinin ve Kızılay’a uzun yıllar gönüllü hizmet eden 65 yaş üstü annelerin evlerinde düzenlenen etkinlikle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2021 - 09:31

Türk Kızlay'ı Urla şubesinin düzenlediği anneler günü etkinliği pandemi ve ‘tam kapanma’ nedeniyle evlere ziyaretle gerçekleşti. Türk Kızılay’ı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Çağatay Saltık, psikolog Zuhal Koçkar ve Mikrop Hikmet lakabıyla tanınan sanatçı Hikmet Durmuş’un da  katıldığı etkinlikte, annelere pasta, çiçek ve hediyeler taktim edildi.

“BİZLER HER YIL ANNELER GÜNÜN’DE DUYGULANIYORUZ”

Urla Kızılay Başkanı Nurgül Çağatay Saltık, her yıl Ananeler Gününde, duygulandığını dile getirdi. Başkan Saltık şöyle devam etti: '' Bizler her yıl anneler gününde duygulanıyoruz. Şehit anneleri başta olmak üzere engelli anneleri ve zamanında yürekleri ile bizimle olan 65 yaş üstü gönüllü annelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onlar bizim başımızın tacıdır. Her yıl hiç aksatmadan bu geleneğimizi sürdüreceğiz. Yüreği ile bizimle olan sanatçı dostumuz Mikrop Hikmet yine bu yıl bizi yalnız bırakmadı.''

Mikrop Hikmet ise '' Her yıl bugünü büyük heyecanla bekliyorum. Başta canım annem olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Cennet anaların ayakları altındadır. Onlar dünya üzerindeki en kutsal varlıklardır her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Yine çok duygulandığım bir gün oldu. Her yıl onların ellerinden öperek saygımızı gösterirken pandemi nedeniyle iki yıldır ellerinden öpemiyoruz. Seneye inşallah.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.