Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tabip Odası'ndan kötü haber: Bir sağlık çalışanı daha coronaya yenik düştü

Tabip Odası'ndan kötü haber: Bir sağlık çalışanı daha coronaya yenik düştü

İzmir Tabip Odası, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk’ün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 31.12.2020 - 16:33

EGEPOSTASI- Türkiye mart ayından bu yana koronavirüsle mücadele ediyor. Mücadelede en çok emeği sarf edenler de koronavirüs hastalarıyla birebir temas halinde olan sağlık çalışanlaır veriyor.

İzmir Tabip Odası dün, koronavirüs salgın boyunca haklaırnı alamayan ve çalışma koşulları iyileştirilmeyen sağlık çalışanlarının seslerini duyurmak adına “Öfkeliyiz, çünkü ölüyoruz” sloganıyla bir basın açıklaması düzenlemişti.

Açıklamada, pek çok sağlık çalışanının koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilmiş ve virüsün hala meslek hastalığı olarka akbul edilmemesi sert bir dille eleştirilmişti.

Oda, bugün bir sağlık çalışanının daha Covid-19 sebebeiyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk, koronavirüse yenik düştü.

Oda, Öztürk’ün ölüm habeirni şu ifadelerle paylaştı; “#ÖfkeliyizÇünküÖlüyoruz Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman ÖZTÜRK'ü COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz. #OyalamaDeğilYasa”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.