Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer-Yücel gerginliği 30 Ağustos kutlamalarında gün yüzüne çıktı

Soyer-Yücel gerginliği 30 Ağustos kutlamalarında gün yüzüne çıktı

2019 Yerel Seçiminin ardından CHP kulislerinde gündeme gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel arasındaki gerilim CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği 30 Ağustos törenine de yansıdı. Soyer’in, törende yaptığı konuşmanın hitap kısmında milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il yönetim üyelerini anarken İl Başkanı Yücel’in adını söylememesi dikkat çekti. 

  • Ege Postası
  • 30.08.2021 - 17:23

EGEPOSTASI- 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 99. yıl dönümü İzmir'de kutlanmaya başladı.

CHP İzmir resmi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ardından Cumhuriyet Meydanın'da alternatif bir tören düzenledi. Törene İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

2019 Yerel Seçiminin ardından CHP kulislerinde gündeme gelen Soyer ve Yücel arasındaki gerilim 30 Ağustos törenine de yansıdı. 

Törende konuşan Başkan Soyer’in, konuşmasının hitap kısmında İl Başkanı Deniz Yücel’in adını zikretmemesi dikkat çekerken ve Soyer, hitap kısmında sadece milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları ve il yönetimine seslendi. 

Başkan Soyer konuşmasının hitap kısmında şunları söyledi; “Çok değerli milletvekillerimiz, çok değerli Parti Meclisi üyelerimiz, değerli belediye başkanlarımız, CHP ilçe yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız CHP il yöneticilerimiz, çok değerli CHP’liler, çok değerli İzmirliler… Bu büyük günde sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyor. Sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.