Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sel kurbanları gözyaşlarıyla toprağa verildi

Sel kurbanları gözyaşlarıyla toprağa verildi

İzmir'in Menderes ilçesinde dereden geçmeye çalışan hafif ticari aracın sel sularına kapılması sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi toprağa verildi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2020 - 17:05

İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri tamamlanan Soner Uyar (41) ile Mehmet Aslan'ın cenazeleri, yakınlarına teslim edildi.

Bir çocuk babası tekstik işçisi Uyar'ın cenazesi, Buca Kaynaklar Yeni Mezarlığı'nda, elektrikçi Aslan'ın cenazesi ise Menderes ilçesi Bahçecik Mahallesi'nde defnedildi. 

'NEDEN GİTTİĞİNİ KİMSEYE SÖYLEMEDİ'

Soner Uyar'ın ağabeyi Ceyhun Uyar, çok üzgün olduklarını dile getirdi. 

Ceyhun Uyar, Olay gecesi Soner'in oğlu beni arayarak, 'Babam dereye uçmuş' dedi. Biz de açıkçası inanmadık. Sabah olunca diğer akrabalarım da aynı şeyi söyleyince olayın gerçek olduğuna ikna olduk. Oraya neden ve ne amaçla gittiğini bilmiyoruz. Yasak olduğu gün neden oraya gittiğini kimseye söylememiş dedi.

Öte yandan sel sularına kapılan araçtan kurtulmayı başaran ve ifade işlemleri için emniyete götürülen sürücü Engincan Parlatan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Aynı araçta bulunan Ayhan Alistrat ve Derya Parlatan ise serbest bırakıldı.  

OLAY

İzmir'in Menderes ilçesinde önceki akşam, içerisinde 5 kişinin bulunduğu hafif ticari araç, sağanak nedeniyle debisi yükselen dereden geçmeye çalışırken sel sularına kapılmış, Engincan Parlatan, Ayhan Alistrat ve Derya Parlatan kurtulmayı başarmış, Mehmet Aslan ile Soner Uyar ise kaybolmuştu. Bölgede yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sonrası Soner Uyar ile Mehmet Aslan'ın cansız bedenlerine ulaşılmıştı. (AA)

YASAKTAN KAÇMIŞLAR

Öte yandan iki kişinin yaşamını yitirdiği olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Birlikte oturup, sohbet eden 5 arkadaşın, günün sonunda Ayhan Alistart ve Soner Uyar'ı İzmir'deki evlerine bırakmak için yola çıktıkları, ancak sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için ana yoldan gitmeyi tercih etmedikleri öğrenildi. Araçtakilerin su birikintisinin bulunduğu yere geldikten sonra geçip geçmeme konusunda fikir ayrılığına düştükleri, aracın ise suya girmesinin hemen ardından stop edip sürüklendiği belirlendi. (DHA-AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.