Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü törenle kutlandı

Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü törenle kutlandı

Polis teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü, Çeşme Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törenle kutlandı.

  • Ege Postası
  • 10.04.2022 - 16:58

Polis teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle Çeşme Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, ilçe protokolü, resmi kurum temsilcileri katıldı. Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Tolga Özel'in Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Özel, "Kurulduğu ilk günlerden itibaren vatandaşımızın güvenliğini sağlamak, vatanımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışan, bu uğurda gerektiğinde gözünü bile kırpmadan canını hiçe sayan emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı yetkilerle, halkımızın destek ve sevgisi ile suç ve suçlularla mücadelesini yılmadan, bıkmadan devam ettirmektedir. Modern çağın gelişen teknolojisi ile birlikte değişen suçlara ve tüm şer odaklarına karşı anında refleks göstererek kendini yenileyen teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklerin de teminatı olarak, zor şartlarda da olsa görevini başarı ile yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktadır" diye konuştu. 

Konuşmanın ardından törene katılanlar Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törenin ardından, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Tolga Özel, İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yılını zeybek oynayarak kutladılar

Ödemiş ilçesinde de 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende zeybek oynayan polis ekipleri, renkli anlara sahne oldu.

Törene Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüsnü Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ve gaziler de katıldı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Nisan Polis haftasını zeybek oynayarak kutladı. Hükümet Meydanındaki törende İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından polisler zeybek oynayarak Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılını kutladı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.