Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji’den İzmir uyarısı: Şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji’den İzmir uyarısı: Şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir'de şiddetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Gece saatlerinde başlayıp gün boyu etkili olması beklenen yapılarda vatandaşlara su baskını, yıldırım ve hortum uyarısı yapıldı.

  • Ege Postası
  • 18.03.2021 - 17:30

EGEPOSTASI- Şubat ayının başında etkili olan şiddetli sağanak yağışta sel felaketi yaşayan İzmir, Şubat ayını ve Mart ayının başını kurak geçirmişti.

Yeni haftaya yağışlarla başlayan ve hafta boyunca yerel yağışların olduğu İzmir’de yarın için şiddetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinde başlamak üzere gün boyu etkili olacak şiddetli yağışta vatandaşları su baskınları, yıldırım ve hortum gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü yağışların, İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa'nın güneybatısında (il merkezi, Turgutlu, Ahmetli, Salihli ve Gölmarmara) yerel kuvvetli olması beklediğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyılarda hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.