Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen’de 748 çilesi: Yolcular isyan etti

Menemen’de 748 çilesi: Yolcular isyan etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürülüğü’nün Menemen-Ulukent arası hizmet veren 748 numaralı hatta sefer yapan araçların sık sık arızalanması yolcuları canından bezdirdi.

  • Ege Postası
  • 28.09.2022 - 16:33

EGEPOSTASI/Berivan Kaya- ESHOT’un Menemen- Ulukent arası hizmet veren  748 numaralı hattının araçlarının sık sık arızalanması o hattı kulanan yolcuları mağdur ediyor. 

Dün yine bir saat gecikmeli gelen otobüsün şoförüne yolculardan bazıları ‘’Otobüs neden yine gelmedi?’’ sorusunu yöneltti. Şoför arabanın arıza yaptığını ifade etti. 

Bu durum karşısında sık sık mağdur olan yolcular durumu protesto etmek adına yaklaşık 1 saat gecikmeli gelen otobüse kart basmadan bindi. 

Yolcuların bu tavrı üzerine şoför aracı durdurdu ve ‘’kart basmadan bu aracı hareket ettirmem’’ dedi. Bir süre direnen yolcular sonunda kartlarını basmak zorunda kaldı. 

Öte yandan 2 yolcunun ise kartını basmadı ve diğer yolculara çıkıştı. 

748 numaralı hattaki otobüslerin sık sık arızalandığını ve mağdur olduklarını dile getiren yolcular sorunun çözümü için ESHOT Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettikleri ancak karşılığında ise istedikleri sonucu alamadıklarını belirttiler. 

Bazı yolcular hatta hizmet veren otobüslerin eski tip olduğunu ve araçların değişimi için ESHOT’tan bir çözüm göremediklerini belirterek, şikayet hattına yapılan başvuruların dikkate alınmadığını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.