Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Megastar konser ücretini 3 kuruma bağışlayacak

Megastar konser ücretini 3 kuruma bağışlayacak

9 Eylül Günü İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı dolaysıyla yapılan kutlamalarda Tarkan İzmirlilerle buluştu. Tarkan’ın Türkiye genelinde büyük yankı uyandıran konser gelirini nasıl değerlendireceği merak konusu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın konserden elde edeceği gelirin tek kuruşuna dahi dokunmayacağını açıklamıştı. İsmail Küçükkaya, Halk TV’de sunuculuğunu yaptığı Yeni Bir Sabah adlı programında konuya ilişkin yaptığı açıklamada, konser gelirinin Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımıza bakan Darüşşafaka’ya bağışlayacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 14.09.2022 - 09:52

9 Eylül Günü İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı dolaysıyla yapılan kutlamalar Tarkan konseri ülke çapında büyük yankı uyandırdı. Tarkan’ın konser için elde edeceği geliri nasıl değerlendireceği merak konusu olurken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın konserden aldığı parayı bağışlayacağını açıklamıştı. 


Eğitim Gönüllüleri,  Mor Çatı Kadın Sığınağı ve Darüşşafaka’ya bağışlanacak 

Tarkan’ın aldığı ücret ve bu ücreti nasıl değerlendireceği tartışmaları devam ederken, İsmail Küçükkaya, Halk TV’de sunuculuğunu yaptığı Yeni Bir Sabah adlı programında paranın bağışlanacağı kurumları açıkladı. Küçükkaya programında yaptığı açıklamada, ‘’Zaman zaman iftiralara uğrarız. Dava açıyoruz, kazandığımız miktarları da bağışlıyoruz. Bağış meselesi Önemli ve güzel bir şeydir. Yalan ve dolan çok haber sitesi var. Maalesef bana iftira atan birkaç haber sitesine ben de dava açacağım ve geliri bağışlayacağım. Gelelim Tarkan meselesine. Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir para miktara anlaşmış. Rakamı da biliyorum ama açıklamayacağım. Tarkan yaptığı yardımları açıklamayı sevmeyen çok yüce gönüllü bir insan. Bir elin verdiğini diğer el görmesin diyenlerdendir. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımıza bakan Darüşşafaka’ya bağışlayacak. Tarkan lütfen kusura bakmasın’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.