Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta belediye temizlik işçisinin ‘dışkı’ isyanı

Konak’ta belediye temizlik işçisinin ‘dışkı’ isyanı

Özel bir hastanenin insan dışkılarını poşet içerisinde hastane çöpüne atmaları ve pisliklerin çöplerini toplayan Konak Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlilerinin üstüne patlaması büyük tepki topladı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2021 - 15:25

EGEPOSTASI- Konak Belediyesi’ne bağlı çalışan temizlik işçilerinin görevleri başındayken çekilen görüntüleri İzmir’in gündemine oturdu.

Özel bir hastanenin insan dışkılarını poşet içerisinde hastane çöpüne atmaları ve pisliklerin çöplerini toplayan temizlik görevlilerinin üstüne patlaması büyük tepki topladı.

Temizlik işçilerinin durumu videoya alınırken hastaneye bu konu hakkında daha önce uyarı bulunulduğu ancak uyarılara rağmen aynı hatanın yapılmaya devam edildiği belirtildi.

Görüntülerde, pisliklerin her tarafa sıçradığı da görülürken bu görüntülerin bir sağlık kuruluşuna ait olması ise dikkat çekti.

Çöpün üzerine patladığı işçilerden birinin görüntülerinin yer aldığı videoda şu ifadelere yer verildi; “İnsan pisliklerini atıyorlar, çöpçü arkadaşlarımızın üzerine patlıyor bu. Defalarca kez ikaz ettik. Yetkililer gelip fotoğraf da çekti. Durum aynı. Bunlar da insan ya. İşçi emekçi bunlar. Bir sağlık kurulu bir hastane böyle yaparsa gerisi ne yapmasın!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.