Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılay’dan 5 ilde öğrencilere destek

Kızılay’dan 5 ilde öğrencilere destek

Türk Kızılayı Konak Şubesi okulların açılma döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu. Kızılay, Siirt, Şırnak, Ağrı, Mardin, Diyarbakır'daki okullara kırtasiye malzemesi gönderdi.  Şube Başkanı Ömür Şanlı, “Bize ulaşan yardımları ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaktan mutluyuz. Ülkemizin her köşesindeki öğrencilerimizin sevincine ortak oluyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2022 - 14:04

Okulların tam olarak açılmasına kısa bir süre kala kırtasiye yardımı çağrılarına kulak veren Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı kampanya gerçekleştirdi. Kızılay, Siirt, Şırnak, Ağrı, Mardin, Diyarbakır'daki ihtiyaçlı köy okullarına ulaştırmak üzere şubeye bağışlanan kırtasiye malzemelerini yola çıkarttı.  Belirlenen yerlerdeki okul yöneticileriyle temasa geçen yetkililer ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlanan malzemeleri ulaştırdı.

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, “Bize ulaşan yardımları ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaktan mutluyuz. Ülkemizin her köşesindeki öğrencilerimizin sevincine ortak oluyoruz. Okulların açılma döneminde velilerimiz ve öğrencilerimizden çok sayıda başvuru almıştık. Bizim periyodik olarak yardım gönderdiğimiz ve temasta olduğumuz diğer şehirlerdeki okullara yardımlarımızı ulaştırdık. Kış mevsiminde bot, mont ve kışlık giysi desteği verdiğimiz okullarımıza kırtasiye yardımı ulaştırmış olduk. Türkiye’nin en batısından doğusuna kadar ulaşmamızı sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.