Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZSİAD'dan bağış kampanyasına tablet desteği

İZSİAD'dan bağış kampanyasına tablet desteği

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan eğitime destek kampanyasına 100 tabletle katıldı. Başkan Soyer, “Bütün hikaye vicdanla başlıyor. Desteğiniz çok değerli” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2020 - 11:42

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek eğitime destek kampanyasına 100 tablet bağışladı. Başkan Soyer, kampanyaya destek veren İZSİAD'a teşekkür etti. Birçok insanın tablet talebinde bulunduğunu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin taleplere cevap vermek için çabaladığını söyleyen Tunç Soyer, “Kampanyaya destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bütün hikaye vicdanla başlıyor. O nedenle desteğiniz çok değerli. İyi ki varsınız, iyi ki bu kadar güçlü yapınız var. İyi ki bünyenizde bu kadar vicdanlı insan barındırıyorsunuz” dedi.

“Biz sahip çıkmazsak kim çıkacak”

Böyle zor zamanlarda dayanışma ruhunun daha da önem kazandığını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz şimdi birbirimize sahip çıkmazsak ne zaman çıkacağı? İnsanlar bu kadar büyük mağduriyetler yaşarken onların elinden tutmayacaksak, ne zaman tutacağı? Bazı insanlar özellikle pandeminin yoğun dönemlerinde sokağa çıkma yasakları gelince çalışmadı. Evine ekmek götüremedi. Bu insanların bakmakla yükümlü oldukları aileleri var. Gündelik olarak para kazananların durumları çok daha ağır. O kadar çok insan işini kaybetti ki. Bu insanlar aramızda, sokakta. Önce herkesin vicdani sorumluluk hissetmesi lazım. Biz bu şehirde yaşayanlar olarak birbirimize sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak'” diye konuştu.

“Destek olmaktan dolayı mutluyuz”

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt da kendi derneklerini, diğer sivil toplum örgütlerinden ayıran en önemli özelliğinin, yardımseverliği olduğunu kaydetti. Üyelerinin yüzde 90'ının, kendi çabalarıyla bu noktaya geldiğini belirten Küçükkurt, “Başlattığınız kampanyaya destek olmaktan dolayı mutluyuz. Biz de dernek olarak bu tür kampanyalarda elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Bu nedenle farklı sivil toplum kuruluşlarına da destek verdik” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.