Dolar 32,5710
%0.1
Euro 34,9591
%0.37
Altın 2.426,840
%0.15
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler kısıtlamaya riayet etti sokaklarda yeller esti

İzmirliler kısıtlamaya riayet etti sokaklarda yeller esti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, vaka sayılarında en riskli illerden biri olan İzmir'de sokak ve meydanlar boş kaldı.

  • Ege Postası
  • 18.04.2021 - 14:32

EGEPOSTASI- Türkiye'de 1 Mart tarihinde başlayan kontrollü normalleşmeyle birlikte vaka sayılarında ciddi artış meydana gelmişti.

Kontrolleşmeden sonraki gelen 3. ve 4. haftalarda Türkiye'nin koronavirüs haritası kırmızıya boyanırken yeni kısıtlama ve yasaklar gündeme geldi. Yeni kısıtlamalarla birlikte Cumartesi günü kısıtlamalrı geri gelirken geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk iki haftasında uygulanacak yeni kısıtlama tedbirlerini açıklamıştı.

Vaka sayılarında en riskli illerin başında gelen İzmir'de yeni yasakların uygulandığı ilk hafta sonunda sokaklar sessizliğe büründü.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İzmir'de sessizlik hakim olurken, vatandaşların büyük ölçüde kısıtlamaya uyduğu gözlendi.
Kentte vatandaşların normalde yoğunluk oluşturduğu Konak Meydanı, Mustafa Sahil Bulvarı, Kordonboyu gibi kentin işlek yerleri kısıtlama dolayısıyla boş kaldı. (Fotoğraf:AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.