Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli taksiciler alınan karardan memnun

İzmirli taksiciler alınan karardan memnun

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Celil Anık, taksilerdeki tek-çift plaka uygulamasına son verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 05.05.2020 - 11:59

Anık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki ticari taksiler için tek-çift plaka uygulamasının yarın itibarıyla sona ereceği açıklamasını anımsattı.

Kararın İzmir'de de sevinçle karşılandığını dile getiren Anık, şunları kaydetti:

"Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında taksilerde hayata geçirilen tek-çift plaka uygulaması esnafımızın fedakarlığıyla yürütüldü. İzmir'deki taksi duraklarında tek-çift plaka dağılımının eşit olmaması nedeniyle sıkıntılar yaşandı. Salgında iyileşme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine İzmir, İstanbul ve Ankara'daki meslek örgütü temsilcileri olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu nezdinde hükümetimize başvurduk, uygulamanın sona erdirilmesini talep ettik. Sesimiz duyuldu, bu nedenle teşekkür ediyoruz. Hayat normale döndükçe esnafımız için de zor günler geride kalacak. Bu süreci sağlıklı ve sağlam olarak atlatıp ülkemizin eski günlerine en kısa zamanda dönmesini temenni ediyoruz." (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.