Dolar 32,5521
%0.12
Euro 34,8941
%0.66
Altın 2.434,790
%0.08
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli Elif Güneş Bilgiç resim yarışmasında birinci oldu

İzmirli Elif Güneş Bilgiç resim yarışmasında birinci oldu

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı, “Hayalimdeki Doğu Türkistan” konulu İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında üç kategoride düzenlenen Resim yarışması sonuçlandı. Resim yarışmasında İzmirli Elif Güneş Bilgiç birinci oldu.

  • Ege Postası
  • 24.06.2021 - 22:37

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı, Ezeli ve Ebedi Türk Yurdu olan Doğu Türkistan’ı nasıl bir gelecek beklediği ve yaşanan olayların hayallerini nasıl etkilediğini çocukların gözünden tespit etmek, Doğu Türkistan’da Çin’in yaptığı zulümlere dikkat çekmek ve toplama kamplarındaki insan hakları ihlallerine dair toplumsal farkındalık oluşturmak amacı ile Ödüllü Resim yarışması düzenlemişti.

Türk milletinin tarihi ve vicdani sorumluluklarına dair bir hatırlatma yapmak amacı ile düzenlenen “Hayalimdeki Doğu Türkistan” konulu İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında üç kategoride düzenlenen Resim yarışması sonuçlandı.

Ortaokul kategorisinde Türkiye birincisi olan kızımız Elif Güneş Bilgiç İzmir’imizinin gururu oldu.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’inde katıldığı tören ile dereceye girenlere ödülleri verildi. Bu onur gününde İl Başkanımız Sayın Hüsmen Kırkpınar ve İl Başkan Yardımcımız Sayın Sedat Sarı törende hazır bulundular.

Doğu Türkistan’da yaşanan zulmü büyük bir sorumluluk örneği göstererek resmetme başarısı gösteren başta kızımız Elif Güneş Bilgiç olmak üzere tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.