Dolar 32,4739
%-0.04
Euro 34,7309
%-0.69
Altın 2.440,330
%0.17
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de yıkım aşamasındaki eski İl Emniyet Müdürlüğü binası çöktü

İzmir’de yıkım aşamasındaki eski İl Emniyet Müdürlüğü binası çöktü

İzmir’in Konak ilçesinde yıkım işlemi devam eden eski İl Emniyet Müdürlüğü binasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler enkazda canlı olup olmadığını belirlemek için çalışma başlattı.

  • Ege Postası
  • 10.01.2023 - 22:31

Edinilen bilgiye göre olay, 20.15 sıralarında Konak ilçesinde bulunan eski İl Emniyet Müdürlüğü binasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı çökme meydana geldi. Gürültüyü duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, 110 AKS, AFAD ve eğitimli köpekler sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, 110 AKS, AFAD ve eğitimli köpeklerin yardımıyla enkaz altında kalan herhangi bir kişi olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor. (İHA)

SERTEL'İN 12 EYLÜL ANISI!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, 12 Eylül döneminde çöken eski İl Emniyet Müdürlüğü binasında işkence gördüğünü ifade etti. 

Sertel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Bendeniz ve yüzlerce siyasinin 12 Eylül’de işkence gördüğü Emniyet Müdürlüğü binası çökmüş. 65 gün işkencede kaldığım hücre arkadaşlarımın içinde bulunduğu Aydın Erten abimi ve diğerlerini rahmetle anıyorum. İşkence anılarım bu binanın çöküşü ile tazelendi:)" 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.