Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de büyük ‘master’ karşılaşması: Beşiktaş'ın şampiyonları İzmir’e geliyor

İzmir’de büyük ‘master’ karşılaşması: Beşiktaş'ın şampiyonları İzmir’e geliyor

Karşıyaka Master Kulübü Yönetim Kurulu yeni Başkanı Serdar Aktop, İzmir’de sürpriz bir karşılaşmanın müjdesini verdi. Aktop, yeni yönetimin ilk icraatinin 1981-1982 yılında şampiyon olan Beşiktaş takımıyla Karşıyaka Master Spor Kulübü’yle 22 Mart akşamı yapacağı gösteri karşılaşması olacağını söyledi ve "Karşıyaka Belediyesi'nin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Karşıyaka Master Kulübü işbirliğiyle 22 Mart'ta Beşiktaş'ın 1981-1982 yılında şampiyon olan Beşiktaş Master’lar takımı ile Karşıyaka Master Spor Kulübü’yle bir gösteri maçı olacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2022 - 16:57

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir’in en köklü kuruluşları arasında yer alan ve bünyesinde tecrübeli sporcuların rol aldığı Karşıyaka Master Kulübü, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Kurulda 2022-2024 yıllarında kulübün yeni yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanı seçildi. Yapılan seçimde Karşıyaka Belediye Meclis üyesi Veteriner Hekim Serdar Aktop, kulübün yönetim kurulu başkanı seçildi.

Seçimin ardından Egepostası’na konuşan Başkan Aktop, 22 Mart günü için sürpriz bir karşılaşma müjdesi verdi.

KULÜBÜN ÇATISI TECRÜBELİ İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Karşıyaka Master Kulübü’ne ilişkin bilgi veren Başkan Aktop, “Kulübümüz 1974 yılında kuruldu. Beden ve güç sağlığını güçlendirmek, sosyal ekonomik çalışmaları desteklemek, spor yapma olanağı sağlamak, yurt içinde ve yurt dışında yarışmalar düzenlemek, sporun sosyal iletişim ve etkileşim aracı olarak toplumda gereken yere sahip olmasını teşvik etmek ve sporun kitlelere yayılmasını sağlamak Kulübümüzün öncelikli amaçları arasında. Karşıyaka Master’lar Kulübü profesyonel futbolculardan, teknik hocalardan ve geçmişte teknik direktörlük yapmış ya da hala yapan kişilerden oluşan bir grup. Kulübümüzün çatısı, milli sporcu olarak da görev yapmış birçok tecrübeli isimden oluşuyor” dedi. 

“KARŞIYAKA BİZİM İÇİN ÇOK AYRI BİR YER TEŞKİL EDİYOR”

20 yıldır aktif olarak görev yaptığı kulübün yönetim kurulu başkanı olarak seçilmenin kendisi için onur verici olduğunu ifade eden Aktop, Karşıyaka’nın özel bir yere sahip olduğunu belirtti ve “Ben yaklaşık 20 yıldır bu kulüpteyim. 3 dönem de yönetimde görev yaptım. Başkan seçilmem benim için çok önemli. Çünkü Karşıyaka benim için çok özel bir yer. 35,5 deniliyor Karşıyaka için. Evet biz İzmir olarak bir bütünüz ama Karşıyaka bizim için çok ayrı bir yer teşkil ediyor. Böyle bir yerde böyle köklü bir kulübün yönetim kurulu başkanlığı görevine seçilmek benim için çok onur verici. Benden önce görev yapan Şenol Pehlivan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ondan aldığım bayrağı daha iyi yerlere taşıaycağıma inanıyorum” diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR İZMİR'DE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Yakın zamanda Karşıyaka’da ‘devlerin’ karşılaşmasının olacağı müjdesini veren Aktop, “Yeni yönetim olarak ilk organizasyonumuz, büyük bir karşılama olacak. Karşıyaka Belediyesi'nin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Karşıyaka Master Kulübü işbirliğiyle 22 Mart'ta Beşiktaş'ın 1981-1982 yılında şampiyon olan Beşiktaş takımı ile Karşıyaka Master Spor Kulübü’yle bir gösteri maçı olacak. 22 Mart akşamı saat 19.00'da Hasan Türker futbol Sahası'nda yapılacak” ifadelerini kullandı ve ilerleyen süreçlerde izleyecekleri yol haritasına ilişkin şunları söyledi; “Bundan sonraki dönemde de özellikle kulüpte yer alan teknik adamların, teknik spor bilgilerinden gençlerin mümkün mertebe faydalanmasını sağlamak, bununla ilgili paneller düzenlemek… Gençleri spora ve futbola özendirmeyi, yetenekli gençleri büyüklerin teşvikiyle futbola yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanında yurt içinde ve yurt dışında müsabakalar düzenleyerek bu amacınıza ve faaliyetlerimizi genişletmek adına çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.