Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Konfederasyonu‘nda yeniden “Ademhan” dönemi

İzmir Konfederasyonu‘nda yeniden “Ademhan” dönemi

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları çatısı ve ilk konfederasyonu olan İzmir Konfederasyon Başkanlığı’na oy birliğiyle Ferhan Ademhan seçildi.

  • Ege Postası
  • 05.07.2022 - 22:39

Ademhan, yaptığı açıklamada “Yedi yıl önce İzmir’de birlik ve beraberlik ile sivil toplum kuruluşlarının gücünün anlaşılması ve hak ettiği değeri alması için kurduğumuz İzmir Konfederasyonu çok büyük ve başarılı işlere imza attı. 7 yıl aradan sonra İzmir Konfederasyon yönetimi ve başkanı Yalçın Kocabıyık tarafından oy birliğiyle bir dönem daha başkanlık yapmam için karar alındı. Teklifi kabul ettim, görev bildim. Şimdi 7 yıl öncesinden yarım kalan projelerimizi tamamlamak adına görevi kabul ettim.” dedi.

“İZMİR KONFEDERASYONU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Ademhan, “Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte yaşananlara duyarsız kalamazdım, İzmir’in sivil toplum kuruluşlarının en üst noktası olan İzmir Konfederasyon başkanlığını kabul ettim ve birlikte İzmir’imiz için hayırlı hizmetler yapmayı Allah nasip etsin. O dönemde medyadan bir arkadaşımız sivil toplum kuruluşlarının efendisi diye bana sıfat yakıştırmıştı. Ben İzmir’de sivil toplum kuruluşların çatısı olan İzmir Konfederasyonu'nu hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum. Hak ettiği yere getirilmesi için federasyon başkanlarımla beraber birlik beraberlik içinde elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.