Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Elazığlıların Başkanı Ufuk Öztürk oldu

İzmir Elazığlıların Başkanı Ufuk Öztürk oldu

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurul heyecanı yaşandı. Gerçekleştirilen genel kurulda 141 oyun 88’ini alan Ufuk Öztürk, başkanlığa seçildi.

  • Ege Postası
  • 20.06.2021 - 12:58

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurul heyacanı yaşandı. Kültürpark fuar alanında bulunan İsmet İnönü Sanat ve Kültür merkezinde yapılan ve pandemi dolayısıyla dernek üyelerinin katıldığı genel kurulda, Ufuk Öztürk ve Zeynep Demirel yarıştı.

Yapılan olağan genel kurul başkanlık seçimlerinde 88 oy alan Ufuk Öztürk başkanlığa seçildi. Diğer aday Zeynep Demirel ise 50 oy aldı. 3 oy ise gecersiz sayıldı.

Genel Kurul sonunda açıklama yapan yeni başkan Ufuk Öztürk, İzmir’de yaşayan Elazığlılar adına demokratik seçimlerinden biri olduğunu belirterek, “ Demokratik oy vermek için buraya kadar gelen bütün hemşerilerime, Başkanlarımıza, Düzce Vali Yardımcısı değerli hemşerimiz Süleyman Hurrem Aksoy, Sayın CHP İzmir Milletvekilimiz, Kamil Oktay Sındır, İzmir AK Parti ve MHP İl yöneticilerine, Federasyon Başkanımız Nejat AK bey’e, misafirlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Geçmiş dönemde görev alan Rahmetli Başkanımız Muzaffer Acar ve Selami Kaymak ile yönetim kurulu arkadaşlarımıza, bu güne kadar yaptıkları hizmetten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Yönetim kurulumuz olarak fikir alışverişimiz devam edecek. Bizim arzumuz İzmir’de yaşayan 80 bin civarında hemşerimiz var. Üye sayımızı artırarak, hemşerilerimiz ile daha iyi bir şekilde bir araya gelerek her türlü sorunlarında dernek başkanı ve yönetimiz olarak destek vereceğiz. En büyük projemiz gurbette hemşerilerimizle beraber kültür ve geleneklerimizi sürdürmek olacak” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusunu yineleyen İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ufuk Öztürk, “ Bu seçimleri biz değil bütün İzmir’de yaşayan Elazığlılar kazandı. Seçimde sahsıma ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş olduğunuz destek ve teveccühleriniz için sağolsun varolsunlar. Bundan sonra oy veren vermeyen herkes ile yine Elazığ için aynı dernek çatısı altında hep beraber birlikte olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni Başkan Ufuk Öztürk’ün yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor: 

Yasin Demirkıran, Hakan Kırklar, Alper Doğan, Zeki Bulut, Hünkar Akgün, Şeyda Kıyıcı, Samet Aytaç, Oğuz Aytaç, Sema Kaya, Serhat Köse, Kaya Sönmez, Volkan Canpolat, Ersin Dündar Suran, Yüksel Danışman, Şenay Geçgil, Serkan Canbay

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.