Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki hayvan çiftliğinde korkutan yangın

İzmir'deki hayvan çiftliğinde korkutan yangın

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir hayvan çiftliğinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

  • Ege Postası
  • 02.05.2021 - 20:01

Edinilen bilgiye göre yangın dün Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu Sanayi Caddesi mevkiinde bulunan bir hayvan çiftliğinde çıktı. İddialara göre, çiftlikte çalışan işçilerin demir malzemeleri kestiği esnada etrafa saçılan kıvılcımlar saman dolu depoya sıçradı. Bu sırada samanlar birden alev aldı. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın sebebiyle bölgeye gelen ekipler hemen yangına müdahale etti. Yangın, güçlükle kontrol altına alınırken, çiftliğin samanlık olarak kullanılan bölümü tamamen yandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bornova'da anaokulu çatısı alev alev yandı

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan ve bir süredir kullanılmayan 2 katlı anaokulunun çatısında yangın çıktı. Alev alev yanan çatı itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, akşam saatlerinde Kazımdirik Mahallesi 372 Sokak'ta bulunan 2 katlı anaokulunun çatısında çıktı. Anaokulunun çatısından dumanların ve alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, çatıda bulunan plastik yapı ve ahşap malzemelerden dolayı gökyüzünü kara duman kapladı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Öte yandan, bazı vatandaşlarca, gün içerisinde anaokulunda işçiler tarafından tadilat işlemi yapıldığı ve yangının bu sebepten dolayı çıkma ihtimalinin olduğu öne sürülürken, ekiplerin yangınla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.