Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de tam kapanmada sıkı denetim

İzmir'de tam kapanmada sıkı denetim

İzmir'in Konak ilçesinde polis ve trafik zabıta ekiplerinin katılımıyla ‘tam kapanma' denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde bir taksi sürücüsünün ehliyetsiz araç kullandığı tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

  • Ege Postası
  • 02.05.2021 - 15:41

İzmir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimlere devam edildi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan saat 19.00'da ülke genelinde tam kapanma süreci başlarken yasağın 3. gününde İzmir'de belirli noktalarda polisin sıkı denetimleri devam etti. 

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, kent genelinde oluşturulan belirli noktalarda araçları durduruyor.

Vatandaşların muafiyet belgeleri sorgulanırken maske takmayanlar uyarılıyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, kentin en işlek yerlerinden olan Sait Altınordu Meydanı'nda geniş çaplı denetim yaptı. Ekipler, durdurdukları araçlardaki vatandaşların çalışma izin belgelerini kontrol etti. Denetimler esnasında ehliyetsiz olduğu tespit edilen bir taksi sürücüsüne 2 bin 700 TL para cezası uygulanırken, muafiyet belgesi olmayan hafif ticari araçtaki 5 kişiye para cezası uygulandı. (AA-İHA)

SESSİZLİK HAKİM

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde İzmir'deki cadde ve sokakların yanı sıra kentin önemli ve sembolik bölgelerinde sessizlik hakim oldu. Konak Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanları, Alsancak'taki birçok cadde ve kavşak tenhalaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.