Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sıkı denetleme: Araçlar tek tek kontrol ediliyor

İzmir'de sıkı denetleme: Araçlar tek tek kontrol ediliyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan İzmir'de polis ve zabıta ekipleri kontrol noktalarında sıkı denetleme yapıyor. Araçları durduran ekipler, izin belgesi olmadan dışarıya çıktığı belirlenen kişilere para cezası uyguladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri de Kovid-19 denetimlerine katıldı.

  • Ege Postası
  • 18.04.2021 - 15:44

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda İzmir gibi yüksek risk grubunda olan iller için cumartesi günleri sokağa çıkma kısıtlaması geri getirilirken pazar günü denetimleri de sıklaştırılmaya başlamıştı.

Tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı İzmir'de polis ve zabıta ekipleri, kısıtlamaya uyulup uyulmadığını denetlemek adına kentin bazı bölgelerinde kontrol noktaları oluşturdu.

Sıkı denetimin yapıldığı İzmir'de polisler vatandaşların izin belgelerini kontrol ediyor.

Belgesi olmayan vatandaşlar hakkında ise cezai işlem uygulanıyor.

İzmir ve çevre iller sessizliğe büründü

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Uşak'ta sessizlik hakim oldu.

Vatandaşların büyük ölçüde uyduğu kısıtlama nedeniyle İzmir'de Konak Meydanı, Mustafa Sahil Bulvarı, Kordonboyu gibi kentin işlek yerleri, sessizliğe büründü.

Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak'ta da Kovid-19 ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sakinlik gözleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.