Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sağanak etkili oldu!

İzmir'de sağanak etkili oldu!

İzmir'de bugün öğleden sonra etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bayraklı ve Bornova'da cadde ve sokaklar suyla doldu. Bornova'da Ege Üniversitesi Hastanesi'nin koridorlarını da su basarken, yurttaşlar zor anlar yaşadı. Öte yandan Yağış nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi.

  • Ege Postası
  • 24.08.2022 - 16:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından sağanak yağış İzmir’de etkili oldu. Öğleden sonra bastıran sağanak yağış, özellikle Bayraklı ve Bornova ilçelerinde etkili olurken, cadde ve sokakları göle çevirdi.

Yağmur, sürücü ve vatandaşlara da zor anlar yaşatırken, araçlar göle dönen yollarda ilerlemekte zorlandı. Yağmurun etkili olduğu bölgelerdeki ekipler, suların tahliyesi için çalışma başlattı.

Öte yandan, aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini su bastı, hastalar zor anlar yaşadı.

Hastane bahçesinin ve içerisinin suyla dolu olduğu anların yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yurttaşların hastane içerisinde su dolu koridorlarda güçlükle yürüdüğü görüldü.

Görevliler binanın giriş katındaki suyun tahliyesi için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA-ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.