Dolar 32,5791
%0.29
Euro 34,9915
%0.06
Altın 2.456,660
%0.84
Bist-100 9.775,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de metro seferlerinde arıza devam ediyor

İzmir'de metro seferlerinde arıza devam ediyor

İzmir Metrosu'nda yaşanan teknik bir arıza nedeniyle seferler dün akşam saatlerinden beri gecikmeli olarak devam ediyor.. İzmir Metro A.Ş.'den sabah yapılan açıklamada arızanın devam ettiği ve seferlerin 7.5 dakikada bir yapılabildiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 16.03.2022 - 20:24

EGEPOSTASI- İzmir Metrosu'nda Fahrettin Altay- Evka- 3 arası sefer yapan hatta meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferlere dün akşamdan beri gecikmeli olarak devam ediliyor.

Arıza nedeniyle her iki yönden de gelen trenler aksamalı olarak hizmet veriyor.

İZMİR METRO A.Ş.'DEN BUGÜN YAPILAN AÇIKLAMA 

Açıklamada arızanın devam ettiği belirtilirken, seferlerin 7,5 dakikada bir yapıldığı ve ekiplerin sorunun giderilmesi için çalıştığı aktarıldı. Güzergahın ilave ESHOT otobüsleri ile desteklendiği bildirildi.

METRO A.Ş.'DEN DÜN YAPILAN AÇIKLAMA

İzmir Metro AŞ'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İzmir Metrosu'nda teknik bir nedenden dolayı seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir.Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Öte yandan Çankaya İstasyonu'ndan trene binen ve ismini vermek istemeyen bir yolcu, "Tren Çankaya'dan hareket etti. Basmane İstasyonu'na geldik. Saat 19.05 gibi arıza yaşandı. Yaklaşık 1 saat sonra Halkapınar İstasyonu'na ancak varabildik." dedi.

Bir başka yolcu ise mağduriyetini şöyle ifade etti;

"Metroya Bornova’dan 20.50'de bindim. Göztepe’de indiğimde saat 22.00'ydi. Nasıl bir teknik sebep çözülemez de akşam evine dönmeye çalışan binlerce insanı mağdur edebilir? Teşekkürler. @izmirbld @izmirmetro @tuncsoyer"

Seferlerde yaşanan aksama nedeniyle uzun süre bekleyen  bazı yolcuların trenden inerek diğer alternatif ulaşım araçlarını kullandıkları ifade edildi.

Diğer yandan gecikmeden dolayı istasyonlarda yoğunluk yaşandı. Arızanın akşam iş çıkışı saatine denk gelmesi vatandaşları mağdur etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.