Dolar 32,5587
%0.06
Euro 34,9888
%0.46
Altın 2.420,060
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de fırtına etkili oldu: Deniz ile kara birleşti

İzmir'de fırtına etkili oldu: Deniz ile kara birleşti

İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm vapur seferleri geçici süreyle durduruldu. Fırtına sebebiyle Karşıyaka ilçesinde deniz taştı. Karşıyaka’da taşan deniz suları tramvay yolunu kapattığı için tramvay seferleri kısıtlandı.

  • Ege Postası
  • 29.11.2021 - 08:22

EGEPOSTASI- Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından, İzmir için dün çok kuvvetli fırtına uyarısında bulunulmuştu. Bu kapsamda beklenen fırtına sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Saatteki hızı 110 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle deniz ulaşımı etkilendi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İzmir'de tüm vapur seferleri saat 08.25 itibariyle geçici süreyle durduruldu.

İZDENİZ A.Ş tarafından Twitter'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle araba vapur seferlerimiz dahil tüm seferlerimiz saat 08.25 itibariyle geçici süreyle iptal edilmiştir."

KARŞIYAKA’DA DENİZ TAŞTI

Kentte fırtınanın en çok etkili olduğu bölgelerden birisi Karşıyaka oldu. Karşıyaka’da taşan deniz suları tramvay yolunu kapattı.

Tram İzmir, deniz sularının tramvay yoluna kadar taşması sebebiyle tramvay seferlerinin kısıtlandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Buna göre tramvay seferleri Ataşehir – Yunuslar, Nikah Sarayı – Alaybey durakları arasında gerçekleştirilecek. Yunuslar ve Nikah Sarayı durakları arasında ulaşım ESHOT seferleri ile sağlanacak.

Meteoroloji, gün boyu devam edecek fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.