Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 'doktor ile hasta arasındaki tartışmaya' inceleme

İzmir'de "doktor ile hasta arasındaki tartışmaya" inceleme

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta çocuğunun tahlil sonucunu göstermek isteyen bir hasta yakını ile doktor arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında doktorun bağırdığı ve kadının üzerine üzerine yürüdüğü görüldü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İzmir İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti ve doktor ile hasta arasında yaşanan tartışmaya ilişkin inceleme başlattı.

  • Ege Postası
  • 27.09.2022 - 23:19

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin cildiye servisinde her ikisi de kadın olan hasta ile uzman doktor arasında yaşanan tartışmanın yer aldığı görüntülerin bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Sosyal medyadaki görüntüler ve hastanedeki güvenlik kamerası kayıtları incelendi, tartışmaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı

İddiaya göre, muayene saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle odasından dışarı çıkan Dr. D.D.B.'ye yaklaşan bir kadın, çocuğunun tahlil sonucunu göstermek için ricada bulundu. Bunun üzerine doktor ile hasta yakını arasında tartışma çıktı. Tartışma anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

"Sana ne, sen kimsin" dedi, mahkemeye vermekle tehdit etti

Görüntülerde doktorun "Sana ne benim nereye gittiğimden, sen kimsin" diyerek hasta yakınının üzerine yürüdüğü ve tartışmadan dolayı çocuğun korkarak annesine sarıldığı anlar yer aldı.

Doktorun, "Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün" demesi ve bu esnada civarda bulunan hastaların ve personellerin kendisini sakinleştirmeye çalışmasına da tavırda bulunması, sosyal medyada görüntüleri izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.