Dolar 32,6022
%0.27
Euro 34,7806
%0.34
Altın 2.410,780
%-0.91
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir basını sahada: Dostluk kazandı

İzmir basını sahada: Dostluk kazandı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC)'nin düzenlediği ve merhum gazeteci Hüseyin Yangır’ın adının verildiği Basın Ligi B grubunda yer alan Ege Postası grup maçlarını 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ile tamamladı.

  • Ege Postası
  • 17.11.2022 - 13:38

2022 Hüseyin Yangır Sezonu Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Ege Postası forması ile B grubunda; TSYD İzmir Şubesi, DHA İzmir ve MedyaAll takımları ile mücadele eden takımda; Ege Postası’ndan Halit Umutoğulları, Medya Ege’den Arif Çayan, İzmir Kent Haber’den Mikail Karadaş ve Ahmet Furkan Karadaş (K), Gündeme Bakış’tan Halil İbrahim Güler ve Gerçek İzmir’den Efe Can Tan yer aldı.

İzmir’de faaliyet gösteren basın emekçilerinin, gazetecilik faaliyeti dışında bir araya gelerek sosyalleşmesi ve kaynaşması amacı ile düzenlenen turnuvanın amacına ulaşması için ter döken gazeteciler, grup maçlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Takımın en genç oyuncusu olan ve kaptanlık görevini yapan İzmir Kent Haber muhabiri Ahmet Furkan Karadaş “Mesleğe yeni başlayan bir genç olarak, meslek büyüklerimle böylesi bir faaliyette bir arada olduğum için çok mutluyum. Kaptanlık görevini veren ve beni destekleyen büyüklerime teşekkür ederim” dedi.

Gerçek İzmir Gazetesi’nden Efe Can Tan ise çok iyi bir turnuva geçirdiklerini belirterek “Amacımız; spor yapmak, kaynaşmak ve sosyalleşmekti. Grup aşamasında keyifli maçlar çıkardık. Sonuç ne olursa olsun biz eğlendik” dedi.

Gündeme Bakış Gazetesi’nden Halil İbrahim Güler “İlk kez bir arada top oynayan bir ekip olmamıza rağmen gayet iyi iş çıkardık. Turnuvada bazı olumsuzluklarda oldu tabi. Her şeye rağmen mücadele eden takım arkadaşlarıma ve ‘sadece spor yapmak için’ turnuvada ter döken bütün takımlara teşekkür ederim” dedi.

Oğlu ile aynı takımda oynayarak turnuvaya renk katan İzmir Kent Haber’den Mikail Karadaş, duyduğu büyük mutluluğu paylaşırken “Takım arkadaşlarımın yanı sıra, oğlum ile aynı takımda top oynamak müthiş bir deneyim. Hatıra biriktiriyoruz önemli olan bu. Çok zahmetli ve stresli bir iş yapıyoruz, böylesi sosyal etkinlikler yükümüzü hafifletiyor. Basın mensuplarının her alanda birlik ve beraberlik içinde olmaları çok önemli. Her ne kadar ‘bazı çatı kuruluşlar’ böylesi bir spor etkinliğinde dahi üstenci bir bakışla imtiyazlı olduklarını düşünerek, oyunun yarısında kural değiştirmiş olsa da biz bu durumu onların vizyonsuzluğuna ve olayın felsefesini anlamayışlarına veriyoruz. Grup aşaması çok keyifli idi, ter döken bütün takımlara teşekkür ederim” dedi.

Son maçtaki performansı ile göz kamaştıran Medya Ege’den Arif Çayan uzun süredir spor yapmadığını ve iyi düşünülmüş bir organizasyon olduğunu belirterek “Maçlar çok keyifli geçiyor. Turnuva ayrıca mesleki dayanışmamızı sağlaması açısından çok önemli" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.