Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZDENİZ uyardı: Deniz trafiğine ‘9 Eylül’ ayarı

İZDENİZ uyardı: Deniz trafiğine ‘9 Eylül’ ayarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ A.Ş., yarın gerçekleştirilecek olan 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yılı Kutlamalarında deniz oluşacak yoğunluk nedeniyle etkinlikler süresince özel gezi/turlara izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 08.09.2022 - 14:18

EGEPOSTASI- İzmir, Kurtuluş Savaşı’nın zafere ulaştığı ve İzmir’in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü etkinliklerine hazırlanırken 9 Eylül’de tüm güne yayılacak etkinlikler için bazı önlemler de alınmaya başlandı.

100. yıl etkinliklerinin arasında  büyük merakla beklenen etkinliklerden olan Megastar Tarkan konseri için hazırlıklar tam gaz devam ederken konseri denizden izlemek isteyenler için tekne kiralamalarının da yapılacağı duyurulmuştu.

İZDENİZ’DEN UYARI

Öte yandan; İZDENİZ A.Ş., etkinliklerin olacağı saatlerde alınacak önlemlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, etkinliklerin olacağı saatlerde özel turlar düzenlenmeyeceği belirtilirken şu ifadelere yer verildi; 

"9 Eylül 2022 İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. Yılı Kutlamalarını izlemek amacı ile çok sayıda küçük ebatlarda teknenin İzmir Körfezi’ne geleceği ve özellikle Pasaport İskelesi ile Alsancak İskelesi arasında deniz üzerinde ciddi bir tekne yoğunluğu oluşacağı değerlendirilmektedir.
Filomuzda yer alan Yolcu Gemileri ve Arabalı Vapurları ile önceliğimiz körfez içinde belirlenen hatlarda deniz yoluyla yolcu araç taşımacılığı olup gemilerimizin yapıları ve manevra alan ihtiyaçları göz önünde tutularak gerek yoğun deniz trafiğinde can ve mal emniyetinin saplanması gerekse de ses ve egzoz kirliliği bakımından olumsuz bir ortam yaratılmaması amacıyla etkinlik süresince öze gezi/tur düzenlenmeyecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.