Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İESOB Başkanı Mutlu: Buca Cezaevi alanına AVM beklemiyoruz

İESOB Başkanı Mutlu: Buca Cezaevi alanına AVM beklemiyoruz

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, yıkımı süren Buca Cezaevi'nin yerine AVM yapılmasını beklemediklerini belirterek "Buca’da yeni bir AVM ihtiyacı bulunmamaktadır. Bu alanın Buca’ya ve İzmir’e yakışır, kente katkı verecek şekilde değerlendirileceğine inanıyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.04.2022 - 11:22

Son günlerde medyada çıkan haberler ile Buca Cezaevi’nden boşalan alana AVM yapılacağı iddialarının yeniden gündeme gelmesi üzerine açıklama yapan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, “Buca’da yeni bir AVM ihtiyacı bulunmamaktadır. Bu alanın Buca’ya ve İzmir’e yakışır, kente katkı verecek şekilde değerlendirileceğine inanıyoruz” dedi.

“BİR TEDİRGİNLİĞİMİZ YOK”

Mutlu, “Zaten geçen yaz İzmir ziyaretinde dönemin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, boşalan alana AVM inşa edilmeyeceğini açıklamışlardı. Aynı dönemde esnaf kesimi olarak biz de fikrimizi kamuoyuna duyurmuştuk. Değerli bakanımız ve İzmir milletvekilimiz bu alanın AVM değil, yaşam alanı olarak değerlendirileceğini açıklamışlardı. Bu açıdan bir tedirginliğimiz yok. Kanaatimizce bu alana ilçe halkını rahatlatacak ve farkındalık yaratacak projelerin planlanması uygun olacaktır” ifadelerini kullandı” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.