Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski gazeteci Kocabaş’tan AK Partili vekile şok sözler: Ey Necip efendi!

Eski gazeteci Kocabaş’tan AK Partili vekile şok sözler: Ey Necip efendi!

Eski gazeteci yazar Hasan Tahsin Kocabaş, katıldığı bir programda AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'a sert tepki gösterdi. Kocabaş, “İzmir’i yönetenler şunu söylesin 30 Ekim 2020 itibarıyla Bayraklı’dan kaç kişi gitti? Necip Nasır efendi ‘Onlar kaç kat veriyorsa ben iki kat fazla veriyorum’ diyor. Nesin sen beyefendi? Üç tane arsız, görgüsüz müteahhit fazladan siyah viski içsin diye Allah deprem yapmadı" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.10.2021 - 17:44

EGEPOSTASI – Eski gazeteci, yazar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM) Sorumlusu Hasan Tahsin Kocabaş, katıldığı bir internet televizyonunda AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır hakkında sarf ettiği sözler şok etkisi yarattı.

Nasır’ın 30 Ekim 2020 İzmir Depremi’nde yıkılan evlerin yerine yükselen konutlarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Kocabaş şunları söyledi:

“İzmir’i yönetenler şunu söylesin 30 Ekim 2020 itibarıyla Bayraklı’dan kaç kişi gitti? Kaç tane sürgün var biliyor muyuz? Necip Nasır efendi ‘Onlar kaç kat veriyorsa ben iki kat fazla veriyorum’ diyor. Nesin sen beyefendi? Üç tane arsız, görgüsüz müteahhit fazladan siyah viski içsin diye Allah deprem yapmadı. Kaynaşalım, birleşelim diye yaptı. Siz niye 5+1 kararı verdiniz? 4 kişilik bir aileye mezra evi gibi evler yaptılar. Gelsin Murat Kurum otursun o zaman. Vali otursun. Nasıl yaptınız? Kaç para alacaksınız vatandaşlardan? Halen belli değil. Bir şey daha var. Evleri gezemezsiniz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.