Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dükkanını kapatan esnaftan ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

Dükkanını kapatan esnaftan ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde esnaflık yapan fakat pandemi nedeniyle BAĞ-KUR borcunu ödeyemediği için dükkanını kapatmak zorunda kalan Özeyir Akyol’dan örnek davranış. Ekmek teknesini kapatan Akyol, bu nedenle işlettiği tuhafiye dükkanında elinde kalan giyisileri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 20.04.2021 - 13:04

EGEPOSTASI- Bayraklı Osmangazi’de uzun süredir esnaflık yapan Özeyir Akyol, pandemi ve eşinin sağlık sebepleri nedeniyle kadın giyim üzerine olan dükkanını kapatmak zorunda kaldı.

Akyol’un işlettiği Efeler Tuhafiye’de elinde kalan ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını açıkladı.

Akyol, kapatmak zorunda kaldığı dükkanında kalan ürünleri ihtiyacı olan vatandaşların kendi zevklerine göre seçmesi için bir kampanya başlattı.

Örnek olacak bu yardımlaşma projesini hayata geçiren Akyol’un tek istediği ise pandemi nedeniyle yoğunluk oluşturmadan ihtiyaç sahiplerinin dükkana gelmeden önce kendisine ulaşması oldu.

Kampanya kapsamında, kadın giyim ürünlerine ihtiyacı olan vatandaşlar, Osmangazi’de bulunan Efeler Tuhafiye’den temin edebilecek.

İrtibat numarası: 0 542 845 29 20

Bu arada İzmir Barosu avukatlarından Samet Tekin’in organize ettiği Bayraklı’da Güç Birliği Platformu’nun Ramazan Bayramı öncesi başlattığı kampanyaya katılan Özeyir Akyol’un bu örnek davranışı ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.