Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DİSK’ten AK Partili Başdaş’a ‘çöp’ tepkisi: Kirli siyasetinize izin vermeyeceğiz

DİSK’ten AK Partili Başdaş’a ‘çöp’ tepkisi: Kirli siyasetinize izin vermeyeceğiz

DİSK/Genel-İş Sendikası İzmir 5 No’lu Şubesi, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ın, belediye ekiplerinin Hilal Mahallesi’nde bulunan bir sokağa çöğ döktükleri iddialarına yaptıkları yazılı açıklamayla yanıt verdi. Söz konusu iddiaya ilişkin kamera kayıtlarına dikkat çekilen açıklamada, “AKP Konak İlçe Başkanının  bu asılsız, yalan ve kirli iddialarını şiddetle kınıyoruz. Konak Belediyesi Emekçileri işlerini  bundan önce nasıl yaptıysa bundan sonra da gece gündüz demeden en iyi şekilde hizmetini sürdürecektir. Konak AKP ilçe başkanına buradan sesleniyoruz. Kirli siyasetinize asla izin vermeyeceğiz” denildi.

  • Ege Postası
  • 05.09.2022 - 12:42

EGEPOSTASI- AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, geçtiğimiz haftalarda Konak ilçesi Hilal Mahallesi’nde bulunan bir sokağa, belediye ekiplerince çöp boşaltıldığını iddia etmişti.

Başdaş, çöplerin sokağa dökülmesi üzerinden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yüklenirken sokağı gören bazı kameralara yansıyan görüntülerde çöpleri sokağa boşaltan aracın belediye aracı değil başka kamyonlar olduğu ifade edilmişti. Konak Belediye Başkanı Batur ise konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ifade etmişti.

Öte yandan; Başdaş’ın iddialarına bir yanıt da DİSK/Genel-İş Sendikası’ndan geldi.

Sendika’nın İzmir 5 No’lu Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamayla Başdaş’a tepki gösterildi ve Başdaş’a “kirli siyaset” göndermesi yapıldı.

Sendika tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Konak AKP İlçe Başkanı Sait BASDAŞ’ın Hilal Mahallesinde ki sokaklara çöp depolama alanı olarak kullanıldığı iddiası üzerine Konak Belediye Başkanlığı tarafından kameralarla belgelenen bilinçli  ve programlı olarak sokak aralarına dökülen moloz ve çöplerle ilgili sendikadan sert açıklama geldi.
20 yıldır ülkeyi kirlettiğiniz yetmedi şimdi de yalan ve iftiralarınızla İzmir’in kalbi olan Konak Belediyesi’nin onurlu ve yiğit emekçilerinin üzerinden kirli siyaset yapıyorsunuz. 
Konak Belediyesi emekçileri 7/24 yağmur, çamur demeden bütün olumsuz hava koşullarına rağmen günde 2 milyon İzmirliye en iyi şekilde hizmet vermektedir. AKP Konak İlçe Başkanının  bu asılsız , yalan ve kirli iddialarını şiddetle kınıyoruz. Konak Belediyesi Emekçileri işlerini  bundan önce nasıl yaptıysa bundan sonra da gece gündüz demeden en iyi şekilde hizmetini sürdürecektir.
Konak AKP ilçe başkanına buradan sesleniyoruz. Kirli siyasetinize asla izin vermeyeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.