Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çim Sahne'de binlerce İzmirli Gülşen'in şarkılarını hep bir ağızdan söyledi

Çim Sahne'de binlerce İzmirli Gülşen'in şarkılarını hep bir ağızdan söyledi

İzmir Enternasyonel Fuarı bu yıl 91. kez kapılarını açarken Çim Konserleri kapsamında bugün sahne alması planlanan Gülşen adli nedenlerden dolayı sahne alamazken Gülşen'in yerine sanatçının orkestrası, iki vokalisti Sinem Akkaya ve Fatma Gaye Biçer sahne aldı. Gülşen’in yasal engeller nedeniyle sahnede olamadığı gecede binlerce İzmirli şarkılara eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 03.09.2022 - 11:50

EGEPOSTASI - 4 ay önce verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sarf ettiği ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve 4 günlük tutuklukluk süresinin ardından şarkıcı Gülşen ev hapsi kararıyla tahliye edilmişti. Gülşen hakkında dün 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı. 

Öte yandan bir cumhuriyet mirası olan ve dün akşam görkemli bir törenle 91. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonel Fuarı'nda bugün sahne alması planlanan Gülşen'in adli nedenlerden dolayı sahne alamayacağı duyurulurken konser, zorunlu nedenlerle farklı bir şekilde gerçekleştirildi. 

Halen ev hapsinde olan Gülşen’in Sinem Akkaya ve Fatma Gaye Biçer’den oluşan vokal grubu orkestrasıyla Çim Konserleri Sahnesi’nde performans sergiledi.

Orkestra ve vokaller, Gülşen’in kliplerinden bir seçkinin gösterimi ile sahneye çıktı ve Yurtta Aşk Cihanda Aşk şarkısı ile açılış yaptı.

 Konsere “Bu akşamki Gülşen konserimize hoş geldiniz” diyerek yapan vokal ekibi, “Sizlere Gülşen’in sevgisini getirdik, hep beraber söyleyelim, biz de sevgimizi ona gönderelim” dedi.

Gülşen şarkılarının seslendirildiği, kliplerinin gösterildiği konsere, fuar ziyaretçileri büyük ilgi gösterdi. Alanda toplanan binlerce İzmirli hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

İZFAŞ GÜLŞEN'İN SAHNE ALAMAYACAĞINI DUYURMUŞTU

İZFAŞ'dan Gülşen'in katılamayacağı konsere dair yapılan açıklamada; ''İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır.  Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir" ifadeleri kullanıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.