Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Kolay’dan Başkan Soyer’e ‘pandemi övgüsü’: İzmir bu sınavı çok iyi verdi

CHP’li Kolay’dan Başkan Soyer’e ‘pandemi övgüsü’: İzmir bu sınavı çok iyi verdi

İş insanı ve CHP İzmir eski milletvekili adayı Serdar Kolay, AK Parti iktidarında salgın yönetim sürecini iş insanı gözüyle değerlendirdi. İktidarın kredi çekme konusunda dahi ‘partililik’ olgusunun ön plana çıkarttığını ifade eden Kolay, desteklerin yetersiz kaldığını söyledi. Salgın yönetimi ve yapılan destekler konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i örnek gösteren Kolay “İzmir bu sınavı çok iyi verdi. İzmir açısından çok gurur verici” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2021 - 12:07

EGEPOSTASI- İş insanı ve CHP İzmir eski milletvekili adayı Serdar Kolay, TV35 ekranlarında yayınlanan Özgür Yorum programında Doğan Beyazgül’ün ekonomi ve siyasete ilişkin sorularını yanıtladı.

Mevcut iktidarın salgın yönetimi politikalarını eleştiren Kolay, pandemi döneminde, merkezi iktidarın iş insanlarına yeteri kadar destek olmadığını ifade eden Kolay, uzun yıllar yapılan bir birikimi olmayan iş insanlarının salgın sürecinde ayakta kalmasının zor olduğunu söyledi.

İktidarın, kredi çekme konusunda dahi ‘partililik’ olgusunun ön plana çıkarttığını ve iktidara yakın şirketlere kolaylıklar sağlandığını ifade eden Kolay, bu anlamda pandeminin birçok iş insanı için zor geçtiğini söyledi.

Salgın yönetimi ve yapılan destekler konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i örnek gösteren Kolay, “Ben burada büyükşehir belediyesini, Tunç Soyer’i ve CHP örgütünü alkışlıyorum. Ben bakıyorum 2015 yılında ben adayken seçim sürecince benim yanımda olup bana yardım eden kişilerin çoğu pandemi döneminde torba torba gıda yardımı olsun nakdi yardımı olsun bunları yapabilmek için her yere gittiler. Ayrıca Tunç Bey’in başlattığı fatura ödeme kampanyası çok güzeldi. İzmir bu sınavı çok iyi verdi. Biz verdik, beraber verdik. O ipi göğüslemek çok güzeldi. İzmir açısından çok gurur verici” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.