Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cem Adrian konserinde Başkan Soyer sürprizi

Cem Adrian konserinde Başkan Soyer sürprizi

Bu yıl 90. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen konserlerinin 3. gününde, sahne alan isim ünlü sanatçı Cem Adrian oldu. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sürpriz yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de konseri izlemeye geldi. 

  • Ege Postası
  • 06.09.2021 - 22:35

EGEPOSTASI- Bu yıl 90. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında sanattan spora birçok etkinlik düzenleniyor.

Fuar, bu yıl da Sanat etkinlikleri kapsamında ülke çapında ünlenen çim konserlerine de pandemiye rağmen ara vermedi. Fuarın ilk gününden itibaren ünlü sanatçıların sahne aldığı Fuar Çim Konserlerinin 3. gününde sahne alan isim ise Avrupa çağında ödüllü sanatçı Cem Adriana oldu.

BAŞKAN SOYER DE İZLEMEYE GELDİ

Binlerce İzmirlinin yoğun ilgi gösterdiği Cem Adrian konserinde sürpriz anlar yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, Adrian'ın performansını izlemeye geldi. Başkan Soyer'in kendisini izlemeye geldiği haberini alan Adrian Soyer'i alkışlar eşliğinde sahneye davet etti.

Sahneye çıkan Başkan Soyer, Cem Adrian'ı tebrik ederken "Kendisini çok çok seviyorum. Çünkü kendisi dünya çağında bir sanatçı. Burada olmaktan çok mutluyum. Tebrik ediyorum kendisini" dedi. 
sahneden inen başkan Soyer konseri, sahne yanından izleyerek şarkılara eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.