Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bunaltıcı sıcaklıklarda klimalarda çalışmayınca yolcular fenalaştı

Bunaltıcı sıcaklıklarda klimalarda çalışmayınca yolcular fenalaştı

İzmir'de hava sıcaklıkları uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde ve bunaltıcı seyrediyor. Termometrelerin zaman zaman 40 dereceyi aştığı İzmir'de bugün ilginç bir olay yaşandı. Alsancak-Çiğli güzergahında sefer yapan 912 numaralı ESHOT'ta bağlı yolcu otobüsünde klimaların çalışmaması nedeniyle bunalan yolculardan bazıları fenalık geçirdi. Hem klimaların çalışmaması hem de trafiğin yoğun olduğu saatte yolcular fenalaşınca şoför Altınyol'da otobüsü sağa çekerek kapıları açtı ve fenalık geçiren yolcular aşağı indi. Yolculardan bazılarına yol kenarındaki çimlik alanda müdahalede bulunuldu.

  • Ege Postası
  • 05.08.2021 - 19:54

EGEPOSTASI- İzmir havca sıcaklıkları uzun süredir, mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Termometreler zaman zaman 40 derecenin üzerine çıkarken, bunaltıcı hava nedeniyle vatandaşlar gündelik hayatlarında da sıkıntılar yaşıyorş. 

Üstüne yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu da eklenince vatandaşlar daha çok bunalıyor.

Öte yandan bugün Altınyol'da ilginç bir olay yaşandı. 912 numaralı hat olan Alsanacak Gar-Egekent Aktarma Merkezi güzergahında sefer yapan ESHOT otobüsündeki klimaların çalışmaması sıkıntılı anların yaşanmasına sebep oldu.

Kliamaların çalışmaması, maske takma zorunluğu ve bunaltıcı sıcaklıkların bir araya gelmesiyle  Altınyol'dan Çiğli istikametine doğru giden otobüsteki bazı yolcular fenalaştı. Yolcuların fenalaşması sonucu şoför otobüsü sağa çekti ve kapıları açtı. 

Fenalık geçiren vatandaşlara otobüste bulunan diğer yolcular yardım etti.

Altınyol'da çimlik alanda fenalık geçiren vatandaşlardan kimi yere uzanarak kimisi de buldukları su ile serinlemeye çalıştı.



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.