Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da koronavirüs şoku: 7 muhtar koronavirüse yakalandı

Buca’da koronavirüs şoku: 7 muhtar koronavirüse yakalandı

İzmir’in Buca ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın da katıldığı kutlama sonrasında kutlamaya katıla 7 muhtarın COVID-19 testinin pozitif çıktı.

  • Ege Postası
  • 26.10.2020 - 13:06

EGEPOSTASI- İzmir ,’in buca ilçesinde 19 ekim Muhtarlar Günü kapsamında Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmişti.

Kutlamaların ardından etkinliğe katılan 47 mahalle muhtarının yedisinde koronavirüs tespit edildi.

Muhtarların Covid-19 testinin pozitif çıktığını Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanlığı ve kendi sosyal medyasından duyuran CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, muhtarlara geçmiş olsun dilerken vatandaşları da maske ve sosyal mesafe kurallarına uyma konusunda uyardı.

Haver Taş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 Testi Pozitif Çıkan Menderes Mahalle Muhtarımız Sayın Çiğdem Çetinsöz, Cumhuriyet Mahalle Muhtarımız Sayın Sevli Aladağ, Aydoğdu . Mahalle Muhtarımız Sayın Aslı Doğmaz, Yaylacık Mahalle Muhtarımız Sayın Hasan Gırız, Efeler Mahalle Muhtarımız Sayın Metin Aktaş,Karanfil Mahalle Muhtarımız Sayın Fuat Pugar, İzkent Mahalle Muhtarımız Sayın Ahmet Topaloğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede tedavi süreçlerini tamamlayarak görevlerin başına geçmelerini temenni ediyor, acil şifalar diliyoruz. Artan vakalar sebebiyle maske,mesafe ve hijyen kurallarımıza uyalım. Bu Covid-19 mücadelesini bize kazandıracak olan birbirimizin hakkına saygı duymak ve tedbirlere uymaktır.”

Öte yandan kutlamalara katılan ve muhtarlarla yakın temas içerisinde olan Erhan Kılıç'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.