Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Biva Mimarlık, modern tasarım ve çağdaş yaşamı buluşturuyor

Biva Mimarlık, modern tasarım ve çağdaş yaşamı buluşturuyor

İzmirde yıllardır önemli kentsel dönüşüm ve konut projelerine imza atan Biva Mimarlık, sektörde modern ve yenilikçi bir anlayışla tasarım ve mimariyi buluşturuyor.

  • Ege Postası
  • 23.11.2022 - 09:36

Biva A.Ş. kurucularından Mimar VahapYılmaz eşi ve iş ortağı Birim Yılmaz ile birlikte sektöre 12metrekarelik dükkanla adım attıklarını belirterek, geldiklerinoktada Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası BivaTower’da yaşamın başlayacak olmasından duydukları heyecanıdile getirdi.

AVRUPA’NIN EN YÜKSEK YAPISAL ÇELİK BİNASI BİVA TOWER’DA YAŞAM BAŞLADI

İlklerin şehri İzmir’e, Avrupa’nınve Türkiye’nin En Yüksek Yapısal Çelik Binası’nı ve “YeniBir Simgeyi” kazandırdıklarını vurgulayan Birim Yılmaz şunlarısöyledi: “Türkiye’nin sınırlarını da aşıp, Avrupa’nınen yüksek yapısal çelik binasını tamamladık dedi. Binanınyapımı aşamasında birçok olağanüstü durumla karşılaştık.Ekonomik kur farkları, koronavirüs, deprem hatta hortum gibi tümolumsuzluklara rağmen Avrupa’nın en yüksek yapısal çelikbinası Biva Tower’da yaşam başlayacak. Yine bir ilki başarmışolmanın mutluluğuyla projelerimize devam edeceğiz”

BİVA, KUŞADASINDA YATIRIMCILARLA BULUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’ndagerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık bin yatırımcıyıağırlayan Biva Mimarlık, inşaat sektöründe yaptığı yeniatılımları tanıttı.

Çoğunluğu doktorlar ve tıp sektörümensuplarından oluşan ve onbinlerce üyesi bulunan Doc’s Clubüyelerinin davetli olduğu özel gün, Kuşadası Pamucak’ta birotelde düzenlendi. Ünlü sanatçı Hande Yener ve Cem Belevi'de sahne performanslarıyla geceye renk kattı.

YATIRIMCILARA ÖZEL PROJELER

Türkiye’nin çeşitli şehirlerindengelen yaklaşık bin katılımcının yer aldığı etkinlikte önceyedi ayrı gayrimenkul yatırım projesinin tanıtıldığı toplantıdüzenlendi. Bu toplantıda yatırımcılara gelecekte inşaasınabaşlanması planlanan büyük projeler de tanıtıldı. Biva’nınprojelerinin kısa lansmanının ardından, toplantı sunumundakonuşan Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz,bugüne kadar yaptıkları binlerce konut ve ticari alan projelerihakkında bilgiler verdi.

PROJELERE MÜTHİŞ İLGİ MEMNUN ETTİ

Proje tanıtımlarının ardındankonuşan Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı BirimYılmaz, katılım ve ön taleplerden çok memnun kaldıklarınıdile getirerek, “Tahmin ettiğimizden büyük bir katılım oldu,özellikle seminer salonunda ekstra sandalyeler getirerek herkesinkonuya odaklanmasını sağladık. Sonuçlardan çok memnunuz.Geliştirdiğimiz büyük projelerle katılan herkese yatırım alanıyaratmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Günümüzde yatırım araçlarınıngetirilerinin azaldığını dile getiren Birim Yılmaz, “Bugünsunduğumuz projeler, piyasadaki yatırım araçlarına kıyasla ençok kazandıran gayrimenkul yatırımları olduğu için ilgi vetalep bir hayli fazla oldu” ifadelerini kullandı.

BİVAA.Ş. Yeni Projelerle Yatırıma Devam Ediyor

BAYRAKLI

Bayraklıbölgesinde yeni yatırımlarımız olacak. İki parsel yanyana bin470 metrekarelik arsaya 240 adet 1 + 1 ofis konseptinde daireyapılacak. Bu proje bölgede depremden sonra ihtiyaç duyulan hemofis hem de konut açığına cevap vermiş olacak. BayraklıAdliyesi'nin çok yakınında, ek binaya yakın olan iş merkezimizise İzmir’in Mia bölgesi olarak adlandıran Bayraklı Manavkuyumahallesinde bulunuyor. Projemiz yaklaşık 3 ay içinde başlayacakve 18 ayda tamamlanacak.

GAZİEMİR

Gaziemirprojemiz iyi bir lokasyona sahip. Çevre yolu dönüşlerinin hemenöncesinde, iş merkezinin olduğu havalimanı yolu üzerinde bulunanbüyük AVM’nin 1 km yakınında, Ege Serbest Bölgesinin deyanında yer alıyor. Bin tane 1 + 1’in yapılacağı büyük birproje. İçinde yüzme havuzu, fitness, kapalı spor salonları,kapalı alanlar, açık spor alanları, peyzaj ve rekreasyon alanlarıolmak üzere iki tane ada iki parselden oluşan bir proje olacak. Obölgeye değer katacak proeler arasında yer alıyor.

FOÇA

FoçaGencelli de yapacak olan proje yaklaşık 150 tane bağımsızbölümden oluşacak. Otel konsepti de olacak. İçinde yüzmehavuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk havuzları olan denizesıfır, kendi özel iskelesi olan o bölgenin en iyi projelerindenbir tanesi. Karşıyaka ile Mavişehir arasındaki mesafesi 15dakika, çevre yolundan eski Foça'ya 17 dakika sürüyor. Hemgünlük hem de yazlık olarak yaşamaya uygun, yaz kışkullanılabilecek bir proje.

SEFERİHİSAR VE ALAÇATI

SeferihisarDoğanbey’de bulunan bölgede otel konseptinde yapılacak 1 + 1rezidansların olduğu 150 adet bağımsız bölümün olacak. İçinde farkı komplekslerin de olacağı otel konseptiyle her türlüdetayı tasarlanarak muhteşem bir yaşam imkanı sunulacak. Egebalıkçı kasabası diyebileceğimiz bir bölgede yeni bir yaşambaşlayacak. Çeşme Alaçatı için özel olarak çalışmalarınıtamamladığımız bir diğer projemizi de önümüzdeki günlerdetanıtacağız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.