Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Ben AK Partiliyim' dedi: Vatandaş CHP’nin üye kaydını ‘patlattı’

'Ben AK Partiliyim' dedi: Vatandaş CHP’nin üye kaydını ‘patlattı’

Geçtiğimiz hafta CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen üye katılım töreninin ardından dikkat çeken bir olay yaşandı. Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP rozetini taktığı bir vatandaşın, “Tunç başkanım bana rozet taktı onur duydum, ama ben AK Partiliyim ve bu rozeti değerli bir anı olarak saklayacağım” ifadelerini kullandığı paylaşımı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 05.07.2022 - 11:07

EGEPOSTASI- Son günlerde adından sık sık yoğun üye katılımlarıyla söz ettiren CHP İzmir’de son üye katılım töreninin ardından dikkat çeken bir olay yaşandı.

CHP İzmir’de geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Celal Atik Spor Salonunda 3 bin kişiye düzenlenen törenle CHP rozeti takılmıştı.

CHP İzmir’de son olarak geçtiğimiz hafta sonu CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla yaklaşık bin 550 yeni üyenin partiye katılımı adına rozet takma töreni gerçekleştirilmişti.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Öte yandan; üy katılım töreninden sonraki gün dikkat çeken bir olay yaşandı. Törende İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP rozeti taktığı, İzmir basınında tanınan 'Kirpi' lakaplı basın mensubu bir vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Partili olduğunu söyledi.

Başkan Soyer’in kendisine CHP rozeti taktığı fotoğrafı paylaşan vatandaş, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Tunç başkanım bana rozet taktı onur duydum, ama ben AK Partiliyim ve bu rozeti değerli bir anı olarak saklayacağım, daha önce de Ahmet Davutoğlu da takmıştı yakama rozet o rozet de diğerleri gibi benim değer verdiğim anılar olarak odamda kalacak. Bu benim yaşantım kimseyi bağlamaz...”

Vatandaşın sosyal medya hesabından ayrıca, “Ben Tunç başkanın bu rozeti takmasından mutluyum çünkü bana değer verdiğini gösterir yakamdan çıkarıp çantama koydum anı olarak saklıyorum, Ama AK Partiliyim” ifadelerini kullandığı başka bir paylaşım daha yaptı.

Basın mensubu vatandaş diğer bir paylaşımında da ayrıca, "Ben AKP'li değil, dibine kadar AK Partiliyim" dedi.

Yapılan paylaşımların ardından "CHP İzmir'de yoldan geçene rozet takılıyor" eleştirileri başladı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.