Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beklenen yağmur haberi geldi: Günlerce sürecek

Beklenen yağmur haberi geldi: Günlerce sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Ege Bölgesine yarın için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yaptı. Yurdun büyük bölümüm etkisi altına alan yağışlı hava İzmir’de de etkisini gösterecek. Yağışlı havanın yarın başlayacağı ve etkisini hafta başına kadar devam ettireceği tahmin ediliyor. Öte yandan meteorolojiden yapılan açıklamada vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

  • Ege Postası
  • 16.11.2022 - 16:59

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bugün yapılan açıklamada, Ege Bölgesi’nin bazı bölgelerinde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Yarın başlayacak olan yağışlı havanın önümüzdeki haftaya kadar etkisini sürdüreceği tahmin edilirken, Meteoroloji fırtınadan dolayı İzmir için sarı kod uyarısı verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “17.11.2022 Perşembe günü rüzgarın Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz Bölgeleri ile İç Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), Marmara ve Kuzey Ege’de zaman zaman kısa süreli fırtına (70-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’’ ifadeleri kullanıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.