Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den yeni Müşerref teyze açıklaması: 10 bin lira destekten yararlanması için...

Başkan Soyer'den yeni Müşerref teyze açıklaması: 10 bin lira destekten yararlanması için...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Müşerref teyzeyle bizzat ilgileneceğini açıklamasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Müşerref teyzeye ulaştı. Sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Tunç Soyer, Kendisi elektriğinin kesik olmadığını, son iki faturayı ödeyemediğini söyledi. Evinin ağır hasarlı olduğunu belirledik ve 10 bin lira destekten yararlanması için işlemini hemen başlattık." açıklamasında bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.04.2021 - 16:43

EGEPOSTASI Karaburun’da yaşayan Müşerref teyzenin İzmir depreminin ardından bir okulda konteynere yerleştirildiği ve elektirk faturalarını ödeyemediğinden dolayı elektriğinin kesildiği iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Olayın hemen ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Müşerref teyzeyle bizzat ilgileneceğini açıklarken, İzmir Valiliği bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurmuştu.

Öte yandan Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin de yaptığı açıklamada, Yardaş'ın tüm ihtiyaçlarının Kaymakamlık tarafından karşılandığını bildirdi. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sosyal hizmetler ekiplerinin Müşerref teyzeyi yerinde ziyaret ederek elektriğinin kesik olmadığını 2 faturasını ödeyemediğini açıkladı.

Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

10 BİN LİRA DESTEKTEN YARARLANACAK

“Karaburun’un Yayla Köyü’nde deprem sonrasında yerleştirildiği konteynerin elektriğinin kesildiği haberleri üzerine sosyal hizmet ekiplerimiz 93 yaşındaki Müşerref Yardaş annemize ulaştı.

Kendisi elektriğinin kesik olmadığını, son iki faturayı ödeyemediğini söyledi. Evinin ağır hasarlı olduğunu belirledik ve 10 bin lira destekten yararlanması için işlemini hemen başlattık.

Kendisine huzurevimizin kapısının daima açık olduğunu belirtip gıda ve hijyen kolisi yardımında da bulunduk. Bu konuda duyarlılık gösteren bütün hemşerilerime teşekkür ederim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.