Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlığın 'SİT değişikliği' kararı askıya çıkarıldı

Bakanlığın 'SİT değişikliği' kararı askıya çıkarıldı

İzmir'in Çeşme ilçesinde Doğal SİT Alanı statüsündeki 38. Grup Alaçatı-Altınyunus Etabı’nın “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve ‘‘Doğal Sit Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı’’ olarak tescil edilmesine karar verilmişti. Tescil kararı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü tarafından bir ay süreyle askıya çıkarıldı.

  • Ege Postası
  • 02.07.2022 - 16:24

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz ay İzmir’in Çeşme ilçesindeki Doğal SİT Alanı statüsündeki 38. Grup Alaçatı-Altınyunus Etabı, “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve ‘‘Doğal Sit Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı’’ olarak tescil edilmişti. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından alınan tescil kararı Resmi Gazete’de de yayımlanmıştı.

Alana ilişkin verilen tescil kararı bir ay süreyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü’nce askıya çıkarıldı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda tescil kararı bir ay boyunca müdürlüğün ek bina zemin kat ilan panosunda askıda kalacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.