Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Kurum ile vatandaş arasında dikkat çeken diyalog: Önce CHP’liydim…

Bakan Kurum ile vatandaş arasında dikkat çeken diyalog: Önce CHP’liydim…

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un dün deprem konutlarının yapıldığı alanda Gülnaz G. isimli bir vatandaşla yaptığı vatandaş dikkatleri çekti. Çalışmalarından dolayı iktidara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden vatandaşın “Önce CHP’liydim” demesi dikkatleri çekti.

  • Ege Postası
  • 30.05.2021 - 14:09

EGEPOSTASI- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün İzmir’e gelerek 30 Ekim depreminde yıkılan binaların yerine yapılan evlerin inşa edildiği alanları inceledi. 
Alandaki çalışmalar hakkında tek tek gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Kurum ile depremde evi yıkılan bir vatandaş arasında geçen konuşma dikkatleri çekti.

Gülnaz G. isimli vatandaş, çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; “Burada benim evim yıkıldı ve yapılıyor. O kadar memnun ki…Size çok teşekkür ediyorum. Politika yapmıyorum. Önce CHP’liydim. Yanlış anlamayın. Bugün sözünüzün arkasında durduğunuz için… Eşyalarımızı verdiniz. Tamam ufak tefek eşyalarımız kaldı ama işimizi idare ettiriyoruz. Sözünüzün arkasında duruyorsunuz. Yaptığınız işi bitiriyorsunuz. Bu bizim çok hoşumuza gidiyor. Gerçekten çok memnunuz. Cumhurbaşkanımıza selamlar” dedi.
Vatandaşa yanıt veren Bakan Kurum ise konutların teslimi için tarih verdi ve “Bakan Kurum ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız temelini attı ve söz verdi. Biz de şu anda inşaat halinde olan bu noktalarda Ağustos ayı itibariyle konutlarımızı etap etap teslim etmeye başlıyoruz. Ağustos’un sonu itibariyle bitecek. Eylül ayında vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Deprem ekim ayında oldu. Tüm Türkiye İzmir için ağladı. Burada günlerce İzmirlilerin yarasını sarmak üzere çalışmalar yaptık. Bitine kadar sözümüzün arkasındayız” dedi.

Vatandaş ile Bakan Kurum arasındaki diyalog ise birçok AK Partili milletvekili ve yönetici tarafından paylaşıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.