Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayna pleksi

Ayna pleksi

Ayna pleksi dekorasyonda şıklık için vazgeçilmez bir parçadır.

  • Ege Postası
  • 22.01.2021 - 16:32

Ayna pleksi dekorasyonda şıklık için vazgeçilmez bir parçadır. Oldukça dayanıklı bir yapısı vardır ve bu sayede kolay kolay kırılmaz. Üstelik hafiftirler. Farklı desen ve şekillerde hatta farklı renklerde üretilmektedirler. Lazer kesim ile rahatlıkla işlenebilmektedir. Kenarları kesici özellikte değildir. Güvenliğin ön planda olduğu yerlerde sıklıkla tercih edilirler. Kolay kırılmamakla beraber eğer çok zorlanarak kırıldılarsa etrafa dağılan ve parçalanan bir halleri olmaz. Isı uygulanabilir. Normal aynalardan işlev olarak tek farkları görüntüdeki netlikleridir. Montalama açısından daha büyük kolaylık sağlarlar. Dekor amaçlı kullanımlarda yaygın olarak tercih edilirler. Tercihe göre mat, saydam veya yarı saydam olabilirler.

Ayna Pleksinin Kullanım Alanları

Çok dayanıklı olmaları ve kullanım kolaylığı sebebiyle sıklıkla tercih edilen ayna pleksi genellikle karakol, hastane, okul gibi kurumsal ve çok fazla insanın kullandığı yerlerde tercih edilirler. Bunun sebebi kolay kırılamıyor olmasıdır. Olası bir kazaya sebebiyet vermesi önlenmiş olur. Diğer bir kullanım alanı ise davetler ve özel günler için üretilen süsleme eşyalarıdır. Daha şık ve ışıltılı bir görünüm için süslemelerde tercih edilir. Ayrıca kolay şekil verilebilmesi sebebiyle de istenilen yazı ya da istenilen desen şeklinde kesilebilir ve yine süsleme olarak kullanılabilir. Yazı yazılarak kesilmeleri sonucunda son dönemde evlerde mutfaklarda ya da çocuk odalarında da tercih edilmektedirler. Nadir de olsa ambalajlarda da kullanılmaktadır.

Ayna Pleksinin Sağladığı Kolaylıklar

Sağladıkları ilk kolaylık önceden de oldukça sık belirtildiği üzere ayna pleksi şeklindeki aynaların çok fazla dayanıklı olmalarıdır. Lazerle kesilebilmeleri bile bu dayanıklılıklarının kanıtıdır. Fazla oluşan bir baskıda ya da zorlanmada kırılsalar bile asla paramparça bir duruma gelmezler ve tehlike arz etmezler. Bir diğer kolaylık ise hafif olmalarıdır. Kolay kullanım için hafif olmaları çok büyük bir avantajdır. Bu taşınmalarında da kolaylık sağlamaktadır. Dekorasyonda çok sık tercih edilmelerinden de anlaşılacağı gibi şekil verilmesi kolay bir maddeden üretilmelerinden dolayı sık sık isim yazma, desen oluşturma gibi kişiye özel dekoratif unsurlarda kullanılırlar. Ayrıca bununla beraber mekanda oldukça şık, göze çarpan ve ışıltılı bir görünüm elde edilmesini de sağlarlar.

Ayna pleksi levha fiyatlarını öğrenmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
 


https://www.depodanucuza.com/kategori/ayna-akrilik

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.